Δείτε μόνο στο kozan.gr: Οι αντιδράσεις των πολιτών της Κοζάνης, μετά την ανακοίνωση του lock down (Bίντεο)

15 Οκτωβρίου 2020
23:30

 

Δείτε μόνο στο kozan.gr: Οι αντιδράσεις των πολιτών της Κοζάνης, μετά την ανακοίνωση του lock down.

 

13 σχόλια

  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ(ΔΕ ΛΕΩ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ) ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ(ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ) ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΕΛΕΟΣκ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ!!!

    • Αφού κι εσύ έτσι τον πίνεις τον φρεντο ρε δημόσιε υπαλληλε, γιατί ειρωνεύεσαι; Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, τον μισθό σου θα τον παίρνεις. Εμείς να δούμε πως θα ταΐσουμε τα παιδιά μας έτσι όπως μας κατάντησαν.

    • Στο δικο μου χωριο εχουμε καπουτσινο με αφρογαλα εαν στο δικο σου δεν εχεις είσαι ευπρόσδεκτος. Το πως θα πιω τον καφε μου νομιζω δεν ενδιαφερει κανεναν εκτοσ απο τους μίζερους που τους ενδιαφέρουν τι κάνουν οι αλλοι και δεν κοιτάν την καμπούρα τους. Ο υπνοσ είναι καλος αλλα μεχρι ενος σημείου.

  • Έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω και δεν πρόκειται να αλλάξουμε και εγώ απο χωριό είμαι.Πρέπει να δούμε το πρόβλημα με σοβαρότητα.

  • Στο βοιο τζάμπα εφαρμόζονται τα μέτρα.Εμείς εδώ είχαμε άπειρο ελάχιστα κρούσματα έως και μηδενικά κάθε μέρα. Έτσι κι αλλιώς εδώ πάνω έχουμε μόνιμο λοκ νταουν όλο το χειμώνα.

  • Ας σκεφτούμε λίγο λογικά! Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζει ο ιός είναι ελάχιστος! Άρα πολύ κακό για το “τίποτα”!εγώ τώρα σαν επιχειρηματίας έχω μια ερώτηση.Μηπως θα ήταν καλύτερα να εφαρμοστούν ικανά μέτρα μόνο στους ελάχιστους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ή θα πρέπει να καταστρέψουμε την ήδη κατεστραμμένη οικονομία της χώρας με μέτρα που δεν έχουν λογική? Σκεφτείτε λίγο ότι οι επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή δουλεύουν για τα προς το ζην και έχουν εκκρεμότητες σε φορολογικούς και ασφαλιστικούς φορείς(συν τις ακάλυπτες επιταγές) εδώ και αρκετούς μήνες,οι οποίες για να ανακάμψουν θα χρειαστούν χρόνια ενώ ένα μεγάλο ποσοστό αυτών θα υποκύψει και θα χρεοκοπήσει!και λέγοντας να ανακάμψουν εννοώ να υπάρξει ένας Ρυθμός κίνησης της αγοράς παρόμοιος με αυτόν πριν τον ιό.Και το “καλύτερο” έρχεται στο τέλος! Να ξέρετε ότι όσο και να μη σας επηρεάζει η όλη κατάσταση προς το παρόν… Η οικονομία μια χώρας είναι αλυσίδα και αργά η γρήγορα θα χτυπήσει την πόρτα του οποιουδήποτε!

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ!
    ?

  • Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει τουλάχιστον στο θέμα της εργασίας δημόσιος υπάλληλος όμως όλους μας πρέπει να προβληματίζει το τι θα κάνει κ πώς θα επιβίωσή ο κάθε ιδιώτης κ ελεύθερος επαγγελματίας γιατί μετά από την δικιά τους καταστροφή έρχεται κ η δικοί μας σειρά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.