kozan.gr: Δήλωση Περιφερειάρχη, στα ΜΜΕ, από το συλλαλητήριο, για την ΔΕΗ, στην Πτολεμαίδα: “Αν αυτό που συζητείται, εξελιχθεί, θα είναι πλήγμα για την χώρα” (Βίντεο)

7 Απριλίου 2017
18:47

Σε δήλωση, στα ΜΜΕ, προχώρησε, από το χώρο του συλλαλητηρίου, για την ΔΕΗ, στην Πτολεμαίδα, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, λέγοντας: “Αν αυτό που συζητείται, εξελιχθεί, θα είναι πλήγμα για την χώρα”. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος

¨

9 σχόλια

  • Πούλημα να τελειώνουμε με τους αργόμισθους. Να αποκοπεί και η κοινωνία από τους σκάρτους μαυρογιαλούρους πολιτικάντηδες που εκμεταλλεύονται και υποτιμούν τον λαό.

      • Πουλήστε την να μην μας κοστίζει τίποτα και να δουλέψουν οι ικανοί και αυτοί που πραγματικά το αξίζουν. Οι άλλοι που θέλουν να παραμείνει δημόσια, είναι αργόμισθοι, ρουσφετολόγοι και τους βολεύει να μην υπάρχει έλεγχος και να κάνουν ότι γουστάρουν. Σας βαρεθήκαμε πια. Βαρεθήκαμε να σας πληρώνουμε και εσείς να ζείτε σαν βασιλιάδες.

        • Θα σου κοστίσει περισσότερα φίλε μου και αν όπως λες ζουν σαν βασιλιάδες ζεις και εσύ σαν βασιλιάς.γιατί τα λεφτά όλα εδώ ξοδευονται

          • Όσο για το να δουλέψουν οι ικανοί κλπ όπως λες δεν υπάρχει στον ιδιώτη. Υπάρχει το βύσμα

  • Εισαι μακρια νυχτωμενος: εχουν ολα συζητηθει, εχουν ολα συμφωνηθεί και εχουν ολα πουληθει: με την ανοχη σου και τις πλατες που τους εκανες και εσυ και ο αλλος φωστηρας ιδεοληπτικος δημαρχος κοζανης. Λογια και αδιαφορια μέρη διαφορετικο βεβαια τροπο ο ενας απο τον αλλο δειξατε ποσο ανικανοι και λιγοι ειστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.