kozan.gr: Όλα όσα είπε στη σημερινή ενημέρωση ο Υφυπουργός Πολιτική Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς – Γιατί μπήκε σε Lock down η Π.Ε. Κοζάνης, γιατί δεν τίθεται θέμα αναστολής ή εκ περιτροπής λειτουργίας των σχολείων, τι ισχύει για τις μετακινήσεις κ.α. πολλά όπως τα μέτρα που ισχύουν (Βίντεο 7′)

16 Οκτωβρίου 2020
18:52

Όλα όσα είπε στη σημερινή ενημέρωση ο Υφυπουργός Πολιτική Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς. Γιατί μπήκε σε Lock down η Π.Ε. Κοζάνης, γιατί δεν τίθεται θέμα αναστολής ή εκ περιτροπής λειτουργίας των σχολείων, τι ισχύει για τις μετακινήσεις κ.α. πολλά, καθώς και για τα μέτρα που ισχύουν. Σε ό,τι αφορά τα σχολεία ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: “Από την 1η Σεπτεμβρίου έχουν εντοπιστεί συνολικά 20 κρούσματα στη σχολική κοινότητα από τα οποία 4 σε εκπαιδευτικούς, 15 σε μαθητές, ενώ ένα αφορά λοιπό προσωπικό. Δεν υπάρχει καμία συρροή, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος για μαθήματα εκ περιτροπής”

13 σχόλια

  • αφού αγαπά τη στατιστική γιατί δεν μας αναφέρει πόσα παιδιά απουσιάζουν από το σχολείο πάνω από 5 ημέρες και τι ακριβώς έχουν ;;;; και πως αντιμετωπίζονται αυτές οι περιπτώσεις ;;;;χωρίς τεστ δεν μπορείς παρά να καταλήξεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα …ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

  • Αξιότιμε, με όλο το σεβασμό, πώς ξέρετε την κατάσταση στα σχολεία, αφού δεν γίνονται τεστ στην πλέον ασυμπτωματική ομάδα του πληθυσμού; Γιατί αυτό το κριτήριο δεν το θέσατε εξαρχής παρά μόνο πριν τεθεί σε καραντίνα η περιοχή μας; Ξέρετε, για παράδειγμα, πόσοι κομμωτές νόσησαν; Μ’ αυτό το κριτήριο έκλεισαν τα κομμωτήρια; Να μην κλείσουν τα σχολεία, σύμφωνοι… Κανείς δεν το θέλει… Μήπως όμως στο επίπεδο 4 θα έπρεπε να μειωθεί ο αριθμός των παιδιών ανά τάξη; Μήπως θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψη η επιδημιολογική εικόνα μιας περιοχής;

    • συμφωνω σε ολα μας κοροιδευουν …παιδιά απουσιάζουν κανείς δε ρωτά γιατί…όλοι πετούν τον αετό τους…ρώτησε η διεύθυνση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας πόσα παιδιά απουσιάζουν και γιατί; έκανε τεστ στα παιδιά έστω και με πυρετό ή γαστρεντερικά συμπτώματα ;;;αφού δεν έγιναν όλα αυτά τους ασυμπτωματικούς θα βρουν στα σχολεία;

  • Αυτος ο απιθανος τυπος ο χαδραλιασ ουτε στα τρελα του ονειρα δεν θα ειχε δει οτι θα ηταν πρωθυπουργος της Ελλαδας χωρις να τον ψηφήσει ο λαος.

  • Στα πανεπιστήμια υπάρχει συρροή;;; Ναι ή όχι;
    Γιατί τα κλείνετε;
    Ή είστε άσχετοι και επικίνδυνοι ή έχετε άλλα κριτήρια και επικίνδυνοι επίσης.

  • Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι μόνο σήμερα έκλεισαν καμιά δεκαριά τμήματα στην Κοζάνη. Αυτό σημαίνει +10 κρούσματα σε σχολεια μόνο την ώρα που αυτός φλυαρουσε

  • ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!! Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΜΕ 50.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 1 ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ!

  • Δν είπαν τίποτα αν σε περίπτωση υγείας πρέπει να μετακινηθούμε εκτός νόμου τι ισχύει; Μόνο για το εξωτερικό ειπαν. Σας παρακαλώ μια έγκυρη απάντηση.

  • Μπορει καποιοσ να με εξηγήση γιατι το δικο μου το μυαλο ειναι μικρο εχεις απλη ιώση σου λεει ο γιατρος παρε αυτα τα φαρμακα πίνουμε ασπιρίνη ντεπον ποσταν τσαι και η ίωση περάνει μετα απο 5 μερεσ, εχεις κοροναιο σε λεει ο ιατροσ κατσε σπιτι χωρισ να παρεισ τιποτα και σε 14 μερεσ σε περναει ετσι απλα.Αυτο λεω γιατι γνωριζω ατομα που τους ειπαν καθεστε στο σπιτι και μετα 14 μερεσ ο κοροναιος εφυγε βαρεθηκε φαίνεται σε αυτον τον οργανισμο και λεει δεν παμε καπου αλλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.