kozan.gr: Γι’ αυτό μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα να κλείσουν τα σχολεία: “Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχουμε 4612 εκπαιδευτικούς και νοσούν οι 8 κι έχουμε 35.849 μαθητές και νοσούν οι 30 – Αυτά είναι στοιχεία που δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα σχολεία”, αναφέρει ο ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Μαρδίρης Θεόδωρος (Βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2020
17:07

Για αυτό μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα να κλείσουν τα σχολεία. “Στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας χουμε 4612 εκπαιδευτικούς και νοσούν οι 8 κι έχουμε 35.849 μαθητές και νοσούν οι 30 – Αυτά είναι στοιχεία που δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα σχολεία”, αναφέρει ο ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Μαρδίρης Θεόδωρος. Δείτε τι δήλωσε, σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH:

24 σχόλια

  • Πείτε μας Πόσοι από τους καθηγητές και τους αθητεσ έκαναν τεστ μια η δυο φορές για να είναι αξιόπιστα συγκρίσιμο το στοιχείο που μας δίνετε κ Μαρδιρη..!

  • Όπως σας βολεύει τα λέτε οι επιδημιολογοι.Τον Μάρτιο κολλούσαν τα παιδιά κ έκλεισαν,τώρα κολλάνε οι μεγάλοι.

  • Τι δουλειά κανει ο κυριος;ειναι εκπαιδευτικος;ειναι λιγα κρουσματα 8 εκπαιδευτικοι; Και 30 μαθητες;τον μαρτιο εκλεισαν τα σχολεια για να μη υπαρξει ενα κρουσμα στα σχολεια!

      • ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΑΞΗ …;;;;Η΄ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΈΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ;;;

        • ΜΑΘΕ,ΑΣΧΕΤΕ, ΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ κ.α.Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ 30!!!

          • Consider increasing the number of teachers, if possible, to allow for fewer students per classroom (if space is available)

            Classroom precautions during COVID-19
            Tips for teachers to protect themselves and their students.
            UNICEF

            όλοι οι οργανισμοί προτείνουν μειωμενο αριθμό μαθητων άλλο που οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν …ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

    • Αν κλείσουν τα σχολεία τα κρούσματα θα πολλαπλασιαστουν επικίνδυνα. Όλοι αυτοί οι μαθητές ανεξέλεγκτοι από τους γονείς εργαζόμενους κ μη θα είναι στις πλατείες κ θα κινδυνεύει η κοινωνία ολόκληρη. Έλεος με το κλείσιμο των σχολείων. Έλεος!

      • ΑΓΑΠΗΤΈ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΕΞΩ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΥΡΕΤΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ;Ε Λ Ε Ο Σ το σχολείο δεν είναι για παρκαρισμα, οι περισσότεροι γονείς είναι στο σπίτι.

  • Συγνώμη αλλά εάν υπαρχει ένας ερευνητής δημοσιογραφος τον προκαλούμε – προσκαλούμε να έρθει στα σχολεία να μιλήσει με τους γονείς των παιδιών που απουσιάζουν να μάθει τα συμπτώματα τους εάν έκαναν τεστ τι τους συστήνει ο ΕΟΔΥ, εάν έκαναν τεστ όλα τα παιδιά με θετικούς γονείς …ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ μικρός ο τόπος …καλύτερα να πιέζατε τον Περιφεριάρχη να πραγματοποιήσει τεστ στουν μαθητές που το επιτρέπουν οι γονείς τους να δούμε και τους ασυμπτωματικους !

  • Γιατί, κάνατε tests στα σχολεία και ξέρετε πόσα παιδιά και εκπαιδευτικοί είναι ασυμπτωματικοί φορείς covid-19 και κυκλοφορούν σας ωρολογιακές βόμβες μέσα στην οικογένεια που στην πλειοψηφία τους έχουν άτομα ευπαθή π.χ υπερήλικες γιαγιάδες και παππούδες;

    • Ευπαθείς είναι και νεότεροι με αυτοάνοσα,με παθήσεις,με φαρμακευτικές αγωγές.ας σταματήσει αυτή η πεποίθηση ότι οι υπερήλικες μόνο κινδυνεύουν.

  • Αν είναι έτσι ας μας πουν ποσού καφετζήδες νόσησαν και έκλεισαν τα καφενεία, πόσοι περιπτεράδες, πόσοι…
    Θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν

  • Έρχεται χειμώνας.Αν ερχόταν καλοκαίρι και με ένα κρούσμα θα έκλειναν για τους τουρίστες.Σας καταλάβαμε!!!

  • Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων μετά τον Αύγουστο οφείλεται καθαρά στον τουρισμό από το εξωτερικό διότι αυτοί που μπήκαν στη χώρα ανεγξελεγκτα μετέδωσαν αλυσιδωτά διότι δεν ζούσαν εδώ σε γυάλα ..!!! Αποκλειστικά την ευθύνη την έχει η πολιτεία με την άκρως επιπόλαια στάση της ..!

  • είσαι τυχερός που δεν υπάρχει πλέον μαχόμενη δημοσιογραφία αλλίως με αυτά που λες θα σε είχαν κάνει με τα κρεμμυδάκια…αλλά πες αλεύρι …

  • Κύριε Μαρδιρη γνωρίζετε πολύ καλά ότι σχεδόν σε κάθε σχολείο διδάσκουν δεκάδες δάσκαλοι και καθηγητές σε εκατοντάδες μαθητές καθημερινά επι έξι σχεδόν ώρες η το στα ξεχάσει ..! Απαντήστε αν υπάρχει πιο μαζικός χώρος μετάδοσης αφού οι αθλητικοί χώροι γήπεδα γυμναστήρια κλπ έχουν αποκλειστεί από την πρώτη περίοδο ..!

  • Για κάντε μια γύρα από τα σχολεία να δείτε πόσοι εκπαιδευτικοί φοράνε σωστά τη μάσκα και αν γίνεται σωστή απολύμανση των χεριων τους.Δεν γίνεται να κάνουμε παρατηρήσεις στα παιδιά για τους κανόνες υγιεινής, όταν εμείς οι μεγάλοι δεν τους τηρούμε.

  • Ιχνηλατείτε μέχρι εκεί που φαίνεται ότι το έχετε υπό έλεγχο θέλεις να πεις. Μέχρι εκεί που πρέπει, καθώς σωστή ιχνηλάτηση ΔΕ γίνεται και το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν κάποια σχέση με σχολεία.

  • συμπερασμα: οι εκπαιδευτικοι και οι μαθητες εχουν μια καποιου ειδους ανοσια στον κορωνοιο. προτεινω περαιτερω μελετες για να διαπιστωθεί η αιτια που κανει τους μαθητες και τους δασκαλους να μη νοσουν. ετσι θα βρεθει και η λυση στο προβλημα του κορωνοιου.
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ!

  • Ευπαθείς είναι και νεότεροι με αυτοάνοσα,με παθήσεις,με φαρμακευτικές αγωγές.ας σταματήσει αυτή η πεποίθηση ότι οι υπερήλικες μόνο κινδυνεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.