Δήμος Κοζάνης: Άρση της αναστολής λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου

26 Οκτωβρίου 2020
10:46

 

Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει πως έπειτα από την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, επανέρχεται η λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης. Από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 η Δημοτική Αστυνομία θα πραγματοποιεί ελέγχους σε όλες τις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης.
Να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια του περιορισμού της μετακίνησης πραγματοποιούνταν έλεγχοι για παράνομη στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, οδηγούς τυφλών, καθώς και σε οποιοδήποτε σημείο παρακωλυόταν η συγκοινωνία ή υπήρχε αντικοινωνική στάθμευση.

6 σχόλια

  • Βρε απλωθειτε και βάλτε μια σειρά στην Παύλου Μελά που γίνεται σε καθημερινή βάση χαμός. Όπου γουστάρει ο καθενας σταματάει στη μέση του δρομου. Η τροφοδοσια των μαγαζιών το ίδιο, χάλι μαύρο. Για να τη διασχίσεις κάνεις το σταυρό σου, εκτός από τα αυτοκίνητα έχεις και τους πεζούς πετάγονται από όπου γουστάρουν λες και δεν υπάρχουν διαβάσεις. Στείλτε τη δημοτική αστυνομία να απλωθεί κατά μήκος μπας και διορθωθεί η κατάσταση. Ακούει κανείς αρμόδιος; μπροστά στα πόδια σας είναι… Αγανάκτησαμε λες και είσαι σε καμία μεγαλούπολη.

  • Αυτο με τουσ πεζουσ να πετάγονται οπου θελουν και να καταργούν τα φαναρια εχει παραγίνει. Φταίνε ομωσ και οι οδηγοι οπου βλέπουν πεζο σταματάνε νε περάσει ο πεζος. Σταματάμε μονο σε διαβάσεις και πουθενά αλλου οταν υπαρχει φαναρι υπακούμε στο φαναρι οχι σταματάμε σε πρασινο να περασει ο πεζος. Είπαμε να γινουμε ευρωπη αλλα εμεισ φτασαμε στο αλλο ακρο.

  • Κατι πηγε να γινει σχετικα με την Π.Μελα με την προηγουμενη δημ.αρχη. Οι τωρινοι απαραδεκτοι.Να μην σπασουν αυγα και χαλαστουν με κανεναν!

  • Η Δημοτική αστυνομία λειτουργεί βάσει των πολιτικών οδηγιών που παίρνει (π.χ. για μέτρα πανδημίας δεν υπάρχει ούτε μία κλίση…), μόνο επί Ιωαννίδη ήταν ανεξάρτητη!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.