Εκμάθηση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στην Κοζάνη

27 Οκτωβρίου 2020
13:21

 

Η ΑΜΚΕ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ» στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Πολυχώρο «Κιβωτός» προχωρά στη διοργάνωση Τμημάτων Εκμάθησης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στην Κοζάνη.

Τα μαθήματα θα γίνονται OnLine από εξειδικευμένο εκπαιδευτή της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας βάσει Προγράμματος Σπουδών της Σχολής «Πολυχώρος Κιβωτός».

Για την ολοκλήρωση του κάθε επιπέδου απαιτούνται 120 εκπαιδευτικές ώρες. Ο τρόπος κάλυψης των ωρών θα γίνει με δύο μαθήματα την εβδομάδα διάρκειας 2 ωρών το καθένα.

Έναρξη Τμημάτων: Νοέμβριος 2020 Κόστος Κύκλου: 440 €

Για Πληροφορίες — Εγγραφές : κιν: 6987672869 Πάτρα Κατερίνα.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.