Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και θα προβληθεί και από το κανάλι του YouTube της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Συντονισμός: Κασαπίδης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Ομιλητές θα είναι:
Δρ. Σαββίδης Θωμάς, Καθηγητής Βοτανικής-Τμήμα Βιολογίας Α.Π.Θ
Καλημέρη Ευσταθία, Διατροφολόγος
Δρ. Βλάχου Χαρίτα, Καθηγήτρια, Γεωπονική Σχόλη, Α.Π.Θ
Παναγούλιας Ναούμ (Μάκης), Ιδιοκτήτης εταιρίας «Ζυμαρικά Τασούλα»
Γκαμπούρα Νανά, Σεφ
Τσανακτσίδης Κώστας, Καθηγητής, τμήμα Χημικών Μηχανικών Παν. Δυτικής Μακεδονίας
Πολύ καλό. Υπάρχουν κι άλλοι σεφ όπως ο κος Καλογεριδης που έχει μαγειρέψει πολλές φορές ποντιακά φαγητά και είναι Πόντιος. Επίσης τον είχα δάσκαλο στο ΙΕΚ. Δυστυχώς πουθενά στο νομό δεν σερβίρεται ποντιακή κουζίνα που είναι τόσο πλούσια σε συνταγες
Δεν γίνεται παιδιά με τέτοιες ιες ημερίδες τίποτα. Χρειάζεται να υπάρχουν επιχειρηματίες που θα ξεκινήσουν τα project και μετά να στηριχθούν με ημερίδες ή να γίνουν συνεργασίες με τα πανεπιστήμια.
Ούτε καν επικοινωνιακούς σκοπούς δεν έχουν τέτοιες ημερίδες με 30 views στο youtube.
Μια ζωή όλα λάθος σε αυτή την περιοχή
Μια ζωή σκόρπιες ενέργειες για το θεαθηναι και για να πουν πέντε φίλοι ότι κάτι κάναμε και να προβληθουν
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ .!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Σίγουρα θα σπάσει το ρεκόρ των 15 προβολών στο youtube! Οι διοργανωτές να καμαρώσουν από τώρα!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς Φεεεεεεέταααααα!!!!!
Άντε και να την αναδείξετε την ποντιακή κουζίνα, πως θα μπορέσει να στηριχτεί το εγχείρημα και να διατεθούν τα προϊοντα στις ρημαγμένες επιχειρήσεις μας όταν μας έχετε αποκλεισμένους με τα κριτήρια που βάλατε, από κάθε είδους αποζημίωση για τον κορωνοϊό; Γιατί δεν ακολουθείτε το παράδειγμα της Περιφέρειας Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης αλλά μας έχετε κριτήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;
ΤΡΕΜΕ ΠΕΤΡΟΤΖΙΤΖΙΚΗ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!
Οι πόντιοι φημίζονται για την παλληκάρια τους, τα αστεία τους αλλά όχι για την κουζίνα τους.
E όχι ρε φίλε. Υπάρχει κοζανιτικη κουζίνα; Τα φιλαράκια και οι κιοφτεδες με ζμι;
Ωραία, πιροσκί, χαμψια, πουγγια, τανωμενος σορβας και χίλια δυο άλλα!
Και νοστιμιά με απλότητα όχι χαζα
Σεμναααά!!!!!!!!
Ότι και να λες σαν το γιαπράκι δεν έχει!
Έχει τα σαρμαδακια,τα ντολμαδάκια.κλπ.σταματηστε την έχθρα με τους Πόντιους φιλτατοι Κοζανίτες.
Άλλος προκαλεί όμως!!
Πραγματικα …. σε τετοιους καιρους. Σα ποντιακο ανεκδοτο δειχνει η πρωτοβουλια
Μπορείτε να βάλετε μια κάμερα στο γραφείο του περιφερειάρχη και να βλέπουμε όλες τις διασκέψεις του. Γιατί μονο αυτή;
Τώρα εξηγείται που εξαφανίστηκε τόσες μέρες, κάνει μαθήματα ποντιακής μαγειρικής…
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΧΟΛΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΗΠΑΚΟ ΛΙΓΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ. ΜΕ ΤΑΝΩΜΕΝΟ ΣΟΡΒΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
Ο Τανωμένος σορβάς είναι “μοχλός ανάπτυξης” για τη Περιφέρεια! Όταν ο άνθρωπος έχει όραμα και βλέμμα προς το μέλλον και την ανάπτυξη δια μέσου του τανωμένου σορβά, όλα τα άλλα περιττεύουν!
Ήδο το βιβλίο με τις συνταγές ξεπούλησε!
Για εκεί έχει χρόνο ο Περιφερειάρχης, για εμάς τους επαγγελματίες που μας έκλεισαν τις επιχειρήσεις και που ζητούμε ίσους όρους με την Περιφέρεια Ηπείρου δεν προλαβαίνει…