kozan.gr: Ημερίδα στην Κοζάνη για τους παράγοντες καρδιαγγειακού κίνδυνου. Είμαστε πρωταθλητές στο κάπνισμα, την παχυσαρκία και με την κίνηση με το αυτοκίνητο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Απριλίου 2017
13:28
Κανένα σχόλιο

«Είμαστε πρωταθλητές στο κάπνισμα, την παχυσαρκία και με την κίνηση με το αυτοκίνητο», τόνισαν οι επιστήμονες γιατροί στην ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα στο Κοβεντάρειο, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης μαζί με τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Τίτλος της ημερίδας ήταν: οι «παράγοντες καρδιαγγειακού κίνδυνου. Ενημερώνομαι προστατεύω την υγεία μου». Στη ημερίδα συμμετείχε και η καρδιολογική κλινική της Κοζάνης όπου ο διευθυντής της κ. Στέλιος Λαμπρόπουλος μίλησε για τη διαχείριση οξέως θωρακικού άλγους, ενώ ο καρδιολόγος Στάθης Κουλούρης για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Για τα θέματα που αφορούν τον διαβήτη μίλησε η Γενική ιατρός Μαρία Βίλδου, για την αρτηριακή υπέρταση η γενική ιατρός Αφροδίτη Φυλακτού, για το κάπνισμα η πνευμονολόγος, Σωτηρία Πελετίδου, για τη χοληστερίνη ο γενικός γιατρός Σπύρος Κλίνης, ενώ τέλος για την παχυσαρκία η γενική γιατρός Βασιλική Γουρζή. Η παραπάνω εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Ιατρού Χ. Μπέσσα.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.