Κορωνοϊός: Λόγω του σεισμού αναβάλλεται το μήνυμα Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα

30 Οκτωβρίου 2020
14:22

Λόγω του σεισμού στη Σάμο, το μήνυμα του Πρωθυπουργού δεν θα μεταδοθεί στις 15.00, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ώρα μετάδοσης.

Αρχικά και πριν τον μεγάλο σεισμό στη Σάμο που έγινε αισθητός και στην Αθήνα, έιχε ανακοινωθεί ότι στις 3 το μεσημέρι,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απηύθυνε το τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στις 6 το απόγευμα, είχε προγραμματιστέι , στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας να παρουσιάζε τα μέτρα οικονομικής στήριξης που  θα ενεργοποιήση η κυβέρνηση.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα εξειδικεύσει τα μέτρα που θα εφαρμοστούν, και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης θα αναλύσει τα υγειονομικά δεδομένα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Πέμπτη, η επιτροπή λοιμωξιολόγων προσανατολιζόταν να προτείνει δέσμη δέκα νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

Για «εγκληματική αδράνεια» κατηγόρησε νωρίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για προτάσεις ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία όπως η επίταξη ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και η μαζική συνταγογράφηση τεστ. «Οι μέρες που έρχονται θα είναι δραματικές» εκτιμά μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην οξύτατη επίθεση του Αλέξη Τσίπρα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στον κορωνοϊό απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/koronoios-stis-3-to-mesimeri-to-minyma-mitsotaki-gia-ta-nea-metra
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Ένα σχόλιο

  • Το μήνυμα του Μητσοτάκη θα είναι πολύ απλό: “Πέρυσι σας ευχήθηκα Ευτυχές το 2020. Φέτος θα σας ευχηθώ Ευτυχές το 2021”. Κι όποιος επιβιώσει, επιβίωσε! Δεν αντέχεται ο γκαντέμης, δεν αντέχεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.