Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καστοριάς

5 Νοεμβρίου 2020
18:28
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται κανονικά οι ασφαλτοστρώσεις που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε διάφορες περιοχές του Δήμου Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, εργασίες ασφαλτοστρώσεων έγιναν πρόσφατα στη Λεύκη και στη Νέα Λεύκη, στους Μανιάκους, στο Τοιχιό και στο Μαυροχώρι.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος επιβλέπει τις εργασίες σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι έχουν εκφράσει και δημοσίως την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους στη δημοτική αρχή για έργα που καθυστερούσαν πολλά χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες εργασίες ολοκληρώθηκαν σε Πεντάβρυσο, Χιλιόδενδρο και Μεσοποταμία, ενώ αντίστοιχες εργασίες θα γίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες περιοχές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.