Χρ. Ζευκλής: «Τιμωρείται το Βόϊο» με την λειτουργία των πλευρικών και μετωπικών διοδίων

6 Νοεμβρίου 2020
16:32

Την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου  Ζευκλή  και των τοπικών φορέων της περιοχής, προκάλεσε η λειτουργία των  πλευρικών  διοδίων της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Καλαμιάς και  η  συνέχιση της έναρξης του σταθμού της Σιάτιστας, καθώς  και των μετωπικών διοδίων.

«Οι κάτοικοι του Βοΐου αισθάνονται ότι τιμωρούνται από την Πολιτεία, αφού καλούνται να πληρώνουν για  μετακινήσεις  εντός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και εάν ολοκληρωθούν και λειτουργήσουν όλα τα διόδια που έχουν αποφασισθεί, η διαδρομή  Κοζάνη –Σιάτιστα  θα κοστίζει  2, 2 ευρώ, κάτι που είναι πρωτοφανές και τραγικό για τον τόπο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζευκλής.

Ο  Δήμαρχος  Βοΐου  έκανε γνωστό  ότι το θέμα της λειτουργίας των διοδίων στο Βόιο, θα συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας  που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα και πρόσθεσε ότι  «η  υλοποίηση του αναπτυξιακού έργου της Εγνατίας οδού, απομόνωσε ολόκληρη την περιοχή του Άνω Βοΐου και δεν υπήρξε κανένα  αντισταθμιστικό έργο για την περιοχή».

Η  λειτουργία όλων των προβλεπόμενων διοδίων, αναμένεται να αυξήσει ιδιαίτερα το κυκλοφοριακό φορτίο στην παλιά Εθνική Οδό Καστοριάς-Κοζάνης που είναι σε κακή κατάσταση, ενώ θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην επισκεψιμότητα και ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών.

«Έχουμε  δίκιο και ζητούμε να αλλάξουν  οι αποφάσεις για την  εγκατάσταση και λειτουργία πλευρικών και μετωπικών διοδίων στην περιοχή», πρόσθεσε  ο κ. Ζευκλής, προσθέτοντας ότι «θα γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες, για να αρθεί η αδικία που συντελείται στο Βόϊο».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

23 σχόλια

  • Τα γαλάζια παιδιά θα θυσιαστούμε πρώτοι για την ανάπτυξη του τόπου μας! Το Βόϊο είναι γαλάζιο, και στηρίζουμε τις κινήσεις του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη !

  • Να λέτε όπως είναι τα πράγματα… Όχι όπως βολεύει.. Θέσεις εργασίας ζητάτε στα διόδια και μάλιστα σε αυτά που είναι εκτός του δημου σας.. Και πείτε κάτι πιο πιασαρικο όχι συνέχεια την ίδια καραμέλα περί επισκεψιμοτητας της περιοχής.

  • Έλα που είναι ο σχολιαστής που όλο γράφει μπράβο Στάθη Κωνσταντινίδη ! Μπράβο και από έμενα σε όλη την δεξιά αριστεία

  • ΝΔ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ;ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΝ ΝΔ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.

  • Και τι κάνεις εσύ δήμαρχε;… Γαργάρες;… Μπες μπροστά και ζήτα από τον κόσμο να σε ακολουθήσει… Καταργήστε τα στην πράξη…

  • Ανάμεσα στα νέα μετωπικά διόδια στο μπουγάζι και την Ξηρολίμνη τρεις αρκούδες έχουν σκοτωθεί τα μόλις τελευταία χρόνια στην Εγνατία. Αν η κυκλοφορία επιστρέψει στην παλαιά εθνική, με το στενό οδόστρωμα, θα θρηνήσουμε και θανάτους ανθρώπων από δυστυχήματα με αρκούδες. Πλέον οι αρκούδες είναι πάρα πολλές στην περιοχή και κυκλοφορούν νύχτα, δεν φαίνονται. Φαίνονται όμως στο βουνό τα περιττώματα, οι κυνηγοί τα βλέπουμε συνεχώς.

  • Καλα ρε δήμαρχε εδυ δεν ειχες παει με το Παπαδόπουλο στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία της Εγνατίας και ο βουλευτής υποσχέθηκε να κάνει οτι μπορει για τα διοδια;
    Τελικα έκανε κατι,γιατι δεν το λες…
    Παραμυθιαζατε τον κοσμο Δήμαρχε..για εργο που ειχε ηδη υπογράφει και ειχε βασική προϋπόθεση την δημιουργια νεων διοδιων..
    Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει απέναντι στον ταλαίπωρο κοσμο

  • Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΣΕ ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΖΕΥΚΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ.ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ..!!

  • Ρε παιδιά μήπως πρεπει να το ξανασκεφθουμε? Μήπως τα διόδια στην Εγνατία δώσουν κινηση στην παρεγνατια, δηλαδή στο Βόιο?

  • Περίμενες να ολοκληρωθεί η κατασκευή των διοδίων της Εγνατίας Οδού Δήμαρχε, και μετά να εκφράσης( εκ του ασφαλούς)Την έντονη αντίδραση σου?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.