Δημιουργία άτυπης Δομής αστέγων από το Δήμο Κοζάνης

9 Νοεμβρίου 2020
13:55

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής,  ανακαινίζει τρία δωμάτια, στο κτήριο των  ¨40 Μαρτύρων¨, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν  για τη φιλοξενία αστέγων. Για την ολοκλήρωση της δράσης, ζητάμε τη βοήθεια των  συνδημοτών μας, οι οποίοι αν μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, ώστε ο χώρος αυτός να επιπλωθεί. Επομένως, κάθε προσφορά σας σε κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα, χαλιά, ντουλάπες ή συρταριέρες, είδη προσωπικής υγιεινής,  ακόμα και τηλεοράσεων, θα ήταν περισσότερο από πολύτιμη.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2461 029 842, 2461 037 893

Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή   7:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σας κ εννοείτε θα βοηθήσουμε για αυτό ποτέ δν πετάμε πράγματα που για εμάς μπορεί να είναι περιττά κάποιοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.