kozan.gr: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών, ο Γ. Βουχάρας

9 Νοεμβρίου 2020
23:09

Έφυγε, σήμερα Δευτέρα 9/11, από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών, ο Γιώργος Βουχάρας. Διετέλεσε, την περίοδο 1980 – 1982, Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης. Την περίοδο 1983 – 1986  ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. του Μαματσείου νοσοκομείου Κοζάνης. Υπήρξε διευθυντής στην κτηνιατρική υπηρεσία στη νομαρχία Κοζάνης, ενώ διετέλεσε πρόεδρος των πολιτικών συνταξιούχων Κοζάνης και γραμματέας στο ΚΕΠΚΑ Κοζάνης.

O γιος του Δημήτρης, που γνωστοποίησε το θάνατό του, έγραψε: Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο ο πολυαγαπημένος μας πατέρας Γεώργιος στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν την τελευταία εβδομάδα… Ήρεμα και ήσυχα… Αύριο η εξόδιος ακολουθία στην πόλη που σπούδασε, γνώρισε κ παντρεύτηκε την μητέρα μας”.

kozan.gr

8 σχόλια

  • Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Υπηρέτησε το Νοσοκομείο στα δύσκολα και ρομαντικά χρόνια χτίζοντας το ΕΣΥ. Εκεινο το ΔΣ αφησε ιστορία, ακόμα το μηχάνημα στο ακτινολογικο υπάρχει και αλλάχθηκε πριν 2 τρια χρόνια. Τότε είχε φροντίσει να αγοράσουν το ακριβότερο και καλύτερο. (σε συνεργασία με τον Αίμνηστο τον Τόλιο)
    Και άλλα πολλά.
    Καθόλου φραξιονιστής φρόντισαν να τον βάλουν στην άκρη οι τότε νεοπασόκοι που ακόμα μας πρήζουν….

  • Καλο ταξιδι και καλον παραδεισο συναδελφε και φιλε Γιωργο.Ολη ζωη σου ηταν λαμπρο παραδειγμα ηθους,προσφορας και αφοσιωσης.Θερμα συλληπητηρια στα παιδια σου και στους οικειους σου.

  • Εξαίρετος κύριος, εξαίρετος Άνθρωπος!
    Ευγενέστατος και πάνω απ’ όλα ευφυής.
    Συνεργαστήκαμε για 10 χρόνια στο ΔΣ του ΚΕΠΚΑ και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα σε σχέση με το ήθος, αλλά και τις πρωτότυπες και νεωτεριστικές ιδέες αν και μεγαλύτερος σε ηλικία απ’ όλους μας! Ακόμη και ως πρόεδρος των πολιτικών συνταξιούχων βοήθησε με κάθε τρόπο που μπορούσε στη διεκπεραίωση του ερευνητικού μέρους της διπλωματικής μου εργασίας για τα άτομα 3ης ηλικίας.
    Θα θυμάμαι πάντα τα τηλεφωνήματα στη γιορτή μου και την έγνοια του να ρωτήσει για όλα τα μέλη της οικογενείας. Είμαι σίγουρη ότι έφυγε ήρεμα, καθώς έτσι ταίριαζε σε έναν άνθρωπο που τα είχε βρει με τον εαυτό του και τον Θεό. Καλό του ταξίδι!
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του που υπεραγαπούσε και ένιωθε πάντα περήφανος γι’ αυτούς!

    Αναστασία

  • Η οικογένεια Νικολάου Βουχάρα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους. Αγαπητέ μου εξάδελφε σου εύχομαι καλό παράδεισο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.