Δήμος Βοΐου: Επέκταση Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού και Φωταγώγηση του κεντρικού δρόμου στον οικισμό της Ομαλής

12 Νοεμβρίου 2020
17:49
Κανένα σχόλιο

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι του εργασίες για την επέκταση του Δικτύου Ηλεκτρικού Φωτισμού (ΦΟΠ) σε οικισμούς του Δήμου Βοΐου, σύμφωνα με τις υπ.αριθμ.114/2020 και 132/2020 ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στη περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Σιάτιστα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα στις τοπικές κοινότητες Πελεκάνου, Κορυφής, Βυθού και Πολυκάστανου.

Επίσης ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση του κεντρικού δρόμου στον οικισμό της Ομαλής , ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων το οποίο υλοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή.

Πρόκειται καίριες παρεμβάσεις οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης των οικισμών, αύξησης του επιπέδου ασφαλείας και της βελτίωσης ποιότητας ζωής.

Η παραπάνω δράση θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου Βοΐου- Ετήσια Τακτικά Έσοδα του Δήμου Βοΐου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.