32 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – 19 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας – 18 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών – 10 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς

12 Νοεμβρίου 2020
20:04

Δείτε τον “χάρτη” των νέων κρουσμάτων

Αναλυτικότερα:
 24 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
 3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
 756 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής
 828 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
 18 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
 4 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας
 4 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας
 6 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας
 31 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαϊας
 18 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
18 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών
 98 κρούσματα από την Π.Ε. Δράμας
 76 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου
 10 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
 15 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας
 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας
 101 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας
 20 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θάσου
 4 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
 4 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας
 23 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων
 88 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καλύμνου
 60 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας
10 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς
 20 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας
 39 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς
32 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
 10 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας
 160 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας
 5 κρούσματα στην Π.Ε. Λασιθίου
 28 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λευκάδας
 71 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας
 17 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μήλου
 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου
 37 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης
 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου
 194 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας
 105 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας
 1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας
 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
 42 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης
 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου
 87 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
 2 κρούσματα στην Π.Ε. Σποράδων
 26 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
 22 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
 19 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας
 22 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας
 68 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
 14 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων
 2 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου
42 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

21 σχόλια

  • Έλεος! Μετά από τόσες μέρες καραντίνα και πάλι 32???
    Τι πάει λάθος;
    Πρέπει να βάλουμε όλη πλάτη να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτό
    Δεν καταλαβαίνουν μερικοί και συνεχίζουν το χαβά τους

  • Εχουμε και αρνητές της μάσκας, που δεν συμμορφώνονται. Και ιερωμένους που αψηφούν τον κίνδυνο και συνεχίζουν τις κρυφές λειτουργίες και τις μεταλαβιές. Κρίμα. Ας το σκεφτούν καλύτερα όλοι γιατί με τη συμπεριφορά τους καταδικάζεται μια κοινωνία. Αλλά έτσι είναι. Κάνουμε μαγκιές μέχρι να ρθει το κακό στο σπίτι μας. Όπως όταν έρχεται η στιγμή που κινδυνεύει να πέσει το αεροπλάνο. Τότε ο άθεος θυμάται να κάνει το σταυρό του. Παναγία μου σώσε με.

    • Με τους αρνητές τι να κάνουμε; να παίζουμε μπουνιές και κλωτσιές; Όσο για τους ιερείς βρίσκουν και θεοσεβουμενους ανθρώπους και τα κάνουν λες και θα χαθεί ο κόσμος αν κάνουν υπομονή τρεις βδομάδες να μεταλαβουν αργότερα…ειλικρινά όλοι όσοι τηρούν τα μέτρα ευλαβικά έχουν αρχίσει να απογοητεύονται…

  • Δε φοραμε τη μασκα σωστα.Μην ψαχνεις αλλη αιτια.Την εχουμε στο πηγουνι για να μη μας γραψουν οχι για να προφυλαξουμε και να προφυλαχτουμε.Επισης τα παγκακια της πλατειας ειναι μονιμα πιασμενα απο τα ιδια ατομα.Αληθεια με τι sms;

    • Εγω τη μασκα τι φοραω στο πηγουνι και οταν ειμαι μονος καθολου,τι φοραω μονο για το προστιμο.αντε γιατι μας ζαλισατε με τις μασκες

      • Εσύ είσαι ανεύθυνος μας ζάλισες.

        Το φτωχό σου μυαλό δεν σκέφτεται ότι το πρόβλημα είναι ότι αν γεμίσουν τα νοσοκομεία από κορωνοιο ΔΕΝ θα υπάρχει κρεβάτι ούτε για κόσμο από εμφράγματα, τροχαία, κλπ;

        Μάλλον εσείς που το παίζεται μάγκες εχετε κολλήσει μια καραμέλα που γράφουν συνέχεια στο ιντερνετ.

        Το ότι αν χρειαστεί Ιατρική φροντίδα κάποιος δικός σου πχ για άσχετο λόγο και δεν υπάρχει κρεβατι είναι μάλλον κάτι πολύ προηγμένο για να το αντιληφθείς.

        Κοινωνικά αμόρφωτοι, πεισματαρηδες, αδιόρθωτοι και τώρα και επικίνδυνοι.

  • Στην πόλη της Κοζάνης το πανηγύρι γίνεται στις δημόσιες υπηρεσίες, όπου εκεί ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Εκεί όποιος γουστάρει φοράει μάσκα και αν γουστάρει (εννοώ από υπαλλήλους), χώρια που δεν τηρείται καμία απόσταση μεταξύ υπαλλήλων. ΓΕκεί είναι και γίνεται η διασπορά και γι’ αυτό δεν πέφτουμε με τίποτα.

    • Καλημέρα,τελείως τυχαία είσαι δημόσιος υπάλληλος, να το καταγγείλει, στο κοζαν ,να ερευνήσει,την ορθότητα της καταγγελειας ,αλλιως μαλλον θελεις να μην πας στην δουλειά τεμπελακο!! Εννοώ πάρε ένα ανώνυμο τηλέφωνο τον κύριο Σαμαρά και δήλωσε που και τι….

  • Δηλαδή εμείς που πιστεύουμε στο θεό και κάνουμε την προσευχή και το σταυρο μας κάθε μέρα , όταν πέφτει το αεροπλάνο σωζόμαστε , ενώ ο άθεος την πατάει και σκοτώνεται γιατί τότε μόνο θυμάται το θεό ..! Τι ανοησίες θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμα από τους φανατικούς θεομπαίχτες ..!

  • Μην το ψάχνετε πολύ. Πού βρίσκονται τα κρούσματα; Εκεί που πηγαίνουν να κάνουν τεστ. Σχηματίζουν ουρές 20-30 ατόμων, με αποτέλεσμα ένας να έχει τον ιό και 30 να είναι καθαροί, στο τέλος κολλάν όλοι…

  • Είστε απαράδεκτοι κάποιοι, δε θα διορθωθειτε ποτέ. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον, αλλά ποτέ δεν αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες. Ο ένας λέει φταίνε αυτοί που σχηματίζουν ουρές για γρήγορα τεστ, ο άλλος λέει φταίνε οι δημόσιες υπηρεσίες, ο παραλλος φταίνε αυτοί που δε φοράνε καλά τη μάσκα. Αυτό θέλουν να πετύχουν από την κυβέρνηση, να μας βάλουν να σκοτωνομαστε μεταξύ μας ώστε να ξεχνάμε τις δικές τους ευθύνες και να τις φορτώνουμε στους συμπολιτες μας. Και το κατάφεραν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τελειωμενοι από χέρι.

  • Σταματήστε να ασχολείστε με τις ευθύνες των πολιτών. Εμείς τα κάνουμε σχεδόν όλα σωστά. Έχουμε συμμορφωθεί οι περισσότεροι. Με τις ευθύνες της κυβέρνησης θα ασχοληθεί κανείς σας; Πέσατε στην παγίδα της τηλεόρασης που παρουσιάζει τον ελληνικό λαό σαν ανεύθυνο και ταυτόχρονα υπεύθυνο για την επιδημία. Αυτοί που μας κυβερνάνε είναι υπεύθυνοι, κανείς άλλος.

  • Πολλοί λένε πως για τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων φταίει η μη σωστή χρήση της μάσκας, οι συναθροίσεις, το ένα, το άλλο κτλ.
    Δεν μπορώ να γνωρίζω τι φταίει, αλλά το να κατηγορεί ο ένας τον άλλο δε βοηθάει σίγουρα.
    Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι τα στοιχεία για το νομό Γρεβενών, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό έχει περισσότερα κρούσματα καθημερινά από όσα είχε συνολικά τους προηγούμενους 8 μήνες, με καραντίνα η χωρίς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.