kozan.gr: Σε καραντίνα σήμερα o 2ος όροφος του κτηρίου της Π.Ε. Κοζάνης, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού – Σε προληπτική καραντίνα, για την ερχόμενη εβδομάδα, το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

13 Νοεμβρίου 2020
12:50
Κανένα σχόλιο

 

Σε  καραντίνα τέθηκε σήμερα o 2ος όροφος του κτηρίου της Π.Ε. Κοζάνης, λόγω εμφάνισης θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους – συνεργάτες Αντιπεριφερειάρχη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο Αντιπεριφερειάρχη ο ίδιος  επιβεβαίωσε το γεγονός ενώ κι ο ίδιος υποβλήθηκε σε rapid test σήμερα το πρωί το οποίο κι ήταν αρνητικό. Θα γίνει απολύμανση του συγκεκριμένου ορόφου, ενώ όλη την ερχόμενη εβδομάδα, τα γραφεία και μόνο του Αντιπεριφερειάρχη δε θα λειτουργούν.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.