“Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης : “Λόγω καθυστέρησης παράδοσης αντιδραστηρίων, στο εργαστήριο μοριακής βιολογίας (real time-PCR), δημιουργήθηκε εκτάκτως επιπλέον μεγάλη συγκέντρωση δειγμάτων προς εξέταση – Η κατάσταση βαίνει σε ομαλοποίηση”

13 Νοεμβρίου 2020
14:56

Στο εργαστήριο μοριακής βιολογίας (real time-PCR) του Γ.Ν. Κοζάνης, λόγω καθυστέρησης παράδοσης αντιδραστηρίων κατά μία ημέρα από την προμηθεύτρια εταιρία, δημιουργήθηκε εκτάκτως μια επιπλέον μεγάλη συγκέντρωση δειγμάτων προς εξέταση, πέραν της συνήθως υπερφόρτωση η οποία έβγαλε εκτός προγράμματος το εργαστήριο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η κατάσταση βαίνει σε ομαλοποίηση και το εργαστήριο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας επανέρχεται στην πρότερη λειτουργική του κατάσταση.

Εκτός τούτου, επειδή στο Νοσοκομείο μας, φοβόμασταν την αύξηση του αριθμού των συνανθρώπων μας που θα προσβάλλονταν από τον κορωνοϊο, είχαμε ήδη παραγγείλει και νέο επιπλέον συνοδό εξοπλισμό για το εργαστήριο, η παράδοση του οποίου αναμένεται στο τέλος του δεκαημέρου που διανύουμε. Εξοπλισμό με την βοήθεια του οποίου θα διπλασιαστεί ο αριθμός των τεστ που θα μπορεί να διενεργεί το εργαστήριο μοριακής βιολογίας (real time-PCR) του Γ.Ν. Κοζάνης, υπερκαλύπτοντας και την οποιαδήποτε πιθανή αύξηση των προς εξέταση δειγμάτων.

Εκ της Διοικήσεως

Ένα σχόλιο

  • Η κατάσταση στο νοσοκομείο Κοζάνης δεν πρόκειται να ομαλοποιηθεί ΠΟΤΕ,με τους αδιάφορους γιατρούς πλην (παντογνώστες……)
    Επιμόρφωση γιατρών ΑΜΕΣΑ, και να κάνουν και σεμινάρια ανθρωπιάς……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.