ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ μας συγκινεί και μας εμπνέει,είναι ζωντανό στη μνήμη της νεολαίας και του λαού μας . Πέρα από τον αγώνα για την Δημοκρατία, για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ήταν κάτι πολύ πιο ευρύ, δυναμικό, μαζικό, πυροδότησε με ΠΟΛΛΆ ζωντανά και ενεργητικά μυνήματα την Ελληνική κοινωνία τα οποία δεν τα έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ είναι μια εθνική μνήμη, γι ‘αυτό όσοι προσπάθησαν να το απαξιώσουν ,να το συκοφαντήσουν δεν το κατάφεραν .Μένει όρθιο, η ελπίδα απέναντι στην ακροδεξιά ,στις δυνάμεις του ναζισμού και του νεοφασισμού για την εδραίωση της δημοκρατίας , της αλληλεγγύης στην πατρίδα μας . Αξίζει να διαβάσουμε όλοι μας την χθεσινή ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!! ΑΝΆΡΤΗΣΗ μαρτυρία της φίλης εκπαιδευτικού ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΠΟ το Βαθυ’λακο Κοζάνης .

Στο τέλος γραφει:το Πολυτεχνείο ζει ,θα κλείσω. Όχι ως γενιά. Ως αφορμή για αλλα ,πιο μικρά , ίσως και πιο μεγάλα Πολυτεχνεία.Αν δοθεί η αφορμή, αν το απαιτήσει η στιγμή, πιστέψτε με.Αξι’ζει τον κόπο. Μεγαλώνει το μπόι του ανθρώπου.