Η ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε., βραβεύτηκε απο την BOUSSIAS COMMUNICATIONS, στον εθνικό διαγωνισμό BUILDING MATERIAL AWARDS 2020

20 Νοεμβρίου 2020
10:54

 

Η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, για προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες και στα νέα δεδομένα απέδωσαν καρπούς σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε., βραβεύτηκε απο την BOUSSIAS COMMUNICATIONS, στον εθνικό διαγωνισμό BUILDING MATERIAL AWARDS 2020. Της απονεμήθηκαν δύο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο για την παραγωγή της και την ποιότητα της στους κυβολίθους, στις πλάκες πεζοδρομίου εξωτερικού χώρου αλλά και για τα αδρανή υλικά του λατομείου της εταιρείας.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουν την χαρά τους γι αυτή την διάκριση και δεσμεύονται να προσφέρουν στον τόπο μας και άλλες παρόμοιες διακρίσεις.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.