Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης διοργανώνει, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρες 18.00-21.00, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

22 Νοεμβρίου 2020
11:40

 

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, ανταποκρινόμενος για άλλη μια φορά στην ανάγκη για ουσιαστική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο σχολείο, διοργανώνει ένα ακόμη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρες 18.00-21.00.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν από μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης ορισμένα ψηφιακά εργαλεία και λογισμικά, χρήσιμα για την εξ αποστάσεως διδασκαλία, τα οποία μπορούν να διευκολύνουν και να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού μας έργου.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:

  • 18:00-18:30 Δημιουργία ασκήσεων με το ClassMaster, από την Όλγα Καψούδα.

  • 18:30-19:00 Διαμοιρασμός αρχείων με το Dropbox, από τη Μυρσίνη Κακλείδου

  • 19:00-19:30 Δημιουργία παρουσίασης με το PowerPoint, από την Αγγελική Τσιραμπίδου

  • 19:30-20:00 Ασφαλής θέαση, αποθήκευση και επεξεργασία video, από τον Γιώργο Δελιόπουλο

  • 20:00-20:30 Δημιουργία ερωτηματολογίου/ασκήσεων με τις Google Forms, από την Ελένη Γερούση

Μετά τις εισηγήσεις θα τεθούν ερωτήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Όσοι/ες ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://minedu-secondary.webex.com/meet/elegerousi

Επισημαίνεται ότι το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Γερούση Ελένη (email: gerelleni@gmail.com / κινητό: 6945971047).

2 σχόλια

  • Λαπτοπ πότε θα μοιράσουν σε δασκάλους/καθηγητές/μαθητές;Αφού η κατάσταση θα τραβηξει για μήνες με νδιάμεσες διακοπές.Μόνο ο Κώστας Καραμανλής το έκανε αυτό το 2009 το Σεπτέμβριο και μπρά βο του!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.