Η Ελλάδα είναι δεύτερη μετά τη Νιγηρία στους αρνητές του κορωνοϊού. Γιατί ο Έλληνας ξέρει τα πάντα.!!! Ακούς τον μανάβη, η τον περιπτερά η τον συνταξιούχο χειριστή κλαρκ να σου αναλύει με ύφος Αϊνστάιν (τουλάχιστον) ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια απλή γρίπη. Μια σκευωρία των Μασόνων. Μια προσπάθεια των ” μεγάλων” να μας βάλουν τσιπάκι για να μας ελέγχουν.

Γιατί ο γιατρός που βλέπει καθημερινά κόσμο να σπαρταράει σαν το ψάρι έξω από το νερό και να πεθαίνει σαν τις μύγες, λέει ψέματα. Τι ξέρει μωρέ ο γιατρός που έφαγε όλη του τη ζωή στην μελέτη? Εμένα να ακούς. Τον Μπάμπη τον μάγκα. Εμένα που σιγά μη βάλω μάσκα. Που σιγά μην κάνω εμβόλιο για να μου βάλουν τσιπακι. Γιατί αγαπητέ Μπάμπη οι κυβερνήσεις του κόσμου τραβάνε μεγάλη σκασίλα να σε παρακολουθούν κάθε πότε ξύνεις τον κ**ο σου, η κάθε πότε πας στο καφενείο. Χιλιάδες γιατροί σκίζονται ψυχικά και σωματικά κάθε μέρα να γλιτώσουν έστω και έναν παραπάνω. Έναν να γυρίσει πίσω στο σπίτι του και στην οικογένεια του.

Αλλά ο Μπάμπης ξέρει. Είναι μάγκας και δεν φοράει μάσκα. Δεν κρατάει αποστάσεις. Θα κάνει και το μπάρμπεκιου του και θα καλέσει και το μισό σόι. Αλλά όταν ο Μπάμπης αρρωστήσει θα τρέξει κλαίγοντας στο νοσοκομείο για να τον σώσουν οι γιατροί. Αυτοί που δεν ξέρουν. Και θα καλύψει ένα κρεβάτι. Θα το κλέψει ουσιαστικά από κάποιον που πρόσεχε και φορούσε μάσκα απλά ήταν άτυχος και κόλλησε τον άθλιο αυτό ιό.

Και τότε τι αγαπητέ Μπαμπη? Θα βγεις και θα πεις συγνώμη? Αφού έχεις μολύνει άλλους τόσους ανθρώπους που μπορεί να μην είναι τυχεροί να το ξεπεράσουν?

Λυπάμαι Μπάμπη . Όσο το έπαιζες επιστήμονας στις απόψεις σου, άλλο τόσο να γίνεις επιστήμονας και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου. Οπότε για να μην φτάσουμε εκεί…φορά την αναθεματισμένη μάσκα σου και βγάλε τον σκασμό. Γιατί αν δεν τον βγάλεις τώρα, θα τον βγάλεις μια και καλή όταν έχεις το τραχειοστομο στο λαρύγγι σου.

(Ζητώ συγνώμη από όλους τους Μπαμπηδες. Τυχαία αναφορά ήταν το όνομα σας)

Νάνσυ Ράπτη
Ακτινολόγος Γ.Ν.Γρεβενών