Συνδυασμός “Ελπίδα” Γ. Στρατάκης: “Η σύγχυση ρόλων και αρμοδιοτήτων δεν έχει Τέλος για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας κ. Κιοσέ!”

24 Νοεμβρίου 2020
11:37
Κανένα σχόλιο

 

Αφού αναρωτηθούμε ποιος τελικά εκπροσωπεί την Π.Ε Φλώρινας, η Ειδική Συνεργάτης ή ο Αντιπεριφερειάρχης ,στην απάντηση που συντάχτηκε με αφορμή «σημείωσή» μας στο Δ. Τύπου του Συνδυασμού μας με ημερ. 22-11-20 και με τίτλο «Κατάργηση των Τραπεζικών Κταστημάτων και κήρυξη της Δ. Μακεδονίας υπό ειδικό καθεστώς», να ενημερώσουμε ότι (το Δ.Τ.) εκφράζει τις απόψεις του Συνδυασμού και όχι απόψεις προσωπικές.

Η απάντηση-δημοσίευση, πέραν του παραπάνω και πάλι σοβαρού ατοπήματος δεν επιδέχεται δυστυχώς κανένα σοβαρό σχολιασμό.

Ο κάθε αναγνώστης βγάζει τα συμπεράσματά του.

Το μόνο σημαντικό και ανησυχητικό είναι, αν ο Περιφερειάρχης χρειάζεται έγγραφη ενημέρωση από τους συνεργάτες του για να γνωρίζει τα προβλήματα της Περιφέρειάς μας όπως ισχυρίζεται στο Δ.Τ. ο Αντ/ρχης.

Ούτε ως μεμπτό ,σκιώδες και εκτός νόμου θεωρούμε ο Αντ/ρχης να επικοινωνεί με τον Πολιτικό του Προϊστάμενο Περιφερειάρχη ,ένα όμως είναι σίγουρο πως δείχνει το μέτρο της συναίσθησης του ρόλου του, που εντέλλεται να ηγείται του θεσμικού οργάνου της Π.Ε. Φλώρινας.

ΥΓ.: Επισυνάπτουμε την πρώτη ανακοίνωση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) της Ειδικής Συνεργάτιδας κ. Θεοδώρου Ειρ. που αντικαταστάθηκε, κατόπιν προφανώς παρέμβασης άνωθεν ,αλλά το κακό είχε ήδη γίνει:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.