kozan.gr: Αυτά είναι τα αιτήματα των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης στην Κοζάνη

26 Νοεμβρίου 2020
13:01

 

Αυτά είναι τα αιτήματα των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης στην Κοζάνη:

  • Νέο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής αποκλειστικά για την εστίαση χωρίς κριτήρια που οδηγούν στον αποκλεισμό πολλών συναδέλφων.

  • Να οριστεί ο ΦΠΑ στην εστίαση στην περιοχή στο 6% λαμβάνοντας υπόψη την ούτως ή άλλως δύσκολη κατάσταση που περνάμε στα πλαίσια της μεταβατικής περιόδου της τοπικής οικονομίας

  • Να στηριχθούμε με πρόγραμμα επιδότησης των ήδη εργαζομένων, και ιδιαίτερα όσων τέθηκαν σε αναστολή.

  • Μέγιστο ύψος καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζόμενος το ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00€).

29 σχόλια

  • Αυτο με τον ΦΠΑ δεν το καταλαβαινω ρε παιδια και συγνωμη ….αλλα δεν σας τον πληρωνουμε? δεν ειναι δικα σας λεφτα …… εμεις θα επρεπε να φωναζουμε και οχι εσεις ……. τι γινεται πραγματιακα ας απαντησει καποιος ηρεμα ….

    • Η μείωση του ΦΠΑ θα οδηγήσει στην μείωση των τιμών και θα βοηθήσει στην αύξηση της κατανάλωσης. Δε είναι δύσκολο να το καταλάβει ένας απόφοιτος δημοτικού.

      • Εδω μας κανεις και γελαμε.Γιατι μεχρι τωτα δεν τις καταβασατε ποτε;Αν δεν σας συμφερει κλειστε τα.Στο κατω κατω της γραφης δεν προσφερετε και τιποτα το σημαντικο γιατι δεν παραγετε τιποτα.Αλλα και τον καφε τωρα τον πινουμε με 1 ευρω.Αποφοιτος γυμνασιου.

        • Για απόφοιτο γυμνασίου κουμπούρα σε κόβω. Το ΦΠΑ είχε συνεχή ανοδική πορεία εδώ και χρόνια και τα μαγαζιά απορροφούσαν την αύξηση. Στο σχολείο φαίνεται σου έμαθαν πως οι φούρνοι δεν παράγουν τίποτα.

        • φπα 2004 8% και φπα 2019 24% την τεράστια αυτή αύξηση την απορρόφησαν τα καταστήματα.Πρέπει να εξηγούμε και τα αυτονόητα σε μερικούς

      • Διδακτορα του καφενειου μειωσε την τιμη σου εσυ και θα μειωθει και ο φπα οσο μεγαλος και να ειναι……. Εδω διχνεις την πονηρια σου να εχεις σταθερη τιμη εσυ και το κερδος σου και να μειωσει το κρατος το φπα σε πιο πανεπιστημιο τα εμαθες τα γραμματα??/

      • Εσύ από ότι κατάλαβα είσαι από αυτούς που το κράτος σε πληρώνει και εσύ υποτίθεται πως εργάζεσαι (αν θες φυσικά).

  • Πιο “εκτος τόπου κ χρόνου” και “παρτε τωρα που γυριζει” δεν υπάρχει……….. Κυριοι το τερματίσατε, δεν ειστε μονο εσεις σε αυτη την κοινωνια………………………….. αλλά βρήκατε ελεύθερο βήμα και τα κανετε…………….

    • Θα σου θυμήσω πως όταν αυξήθηκε ο ΦΠΑ τα μαγαζιά απορρόφησαν τη διαφορά, κρατώντας τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.

        • Φτιάξτον μόνος σου στο σπίτι και πιές νεροζούμι στους 4 τοίχους παρέα με τη μιζέρια σου! Δεν πληρώνεις μόνο την πρώτη ύλη καφέ στην καφετέρια, αλλά το σέρβις, τον χώρο κλπ.

      • σοβαρεψου ρε!!! οι καφετεριες απορροφησαν την αυξηση??? ανεκαθεν τον καφε 3 ευρω τον ειχαν εδω, που νομιζουν οτι ειναι, παραλια Θεσσαλονικη??
        Ελεος πια με τους καφετζηδες!!!!!

        • Δε σε ανάγκασε κανείς να κάθεσαι πρώτη μούρη στην πλατεία. Φτιάξε νεροζούμι και πιές το μόνος σου στο σπίτι παρέα με τη μιζέρια σου που τσιγκουνεύτηκες τόσο τον καφέ!

    • αμα μειωθει θα μειωσετε την τιμη? ποια μειωση 10 λεπτα ή 20? κ θα τη βαλετε στη τιμη??? Αλοιμονο τα παιδια που δουλεουν για 500 ευρω! μονο να ζητατε τραπεζακια κ χωρο και τα κρουσματα ακατεβατα

  • Δεν είναι κατάλληλη ώρα για αντιδικίες μεταξύ μας και ούτε να κάνουμε διαγωνισμό ποιος παράγει και ποιος όχι.Στο παρελθόν διατηρούσα ατ.επιχειρηση και ο κωρονοιος με βρήκε σαν ίδ.υπαλληλο.Ειμαι στο σπίτι μου θα πάρω τα 800 ευρώ και όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό ελπίζω η οικονομία να αντέξει και όλες οι επιχειρήσεις να ανοίξουν πάλι.Επιχειρησεις δεν είναι μόνο τα καφέ και είναι πολλές που μένουν κλειστές με εντολή του κράτους και τα έξοδα συνεχίζουν να τρέχουν.Οποτε αγαπητοί μου το κράτος θα πρέπει να στηρίξει όλο αυτο τον κόσμο και με το παραπάνω αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς.Γιατι αν δεν ξέρεις αν δεν είχες ποτέ δικιά σου επιχείρηση καλύτερα να μην μιλάς.Σε όλους αυτούς που υποτιμητικά λεν για κάποιους πως είναι απλοί καφετζήδες και δεν παράγουν τίποτα έχω να πω πως όταν τελειώσουν όλα αυτά στους καφετζήδες θα τρέξετε για να βρεθείτε με τους αγαπημένους και τους φίλους σας και μάλλον όλοι εσείς ή μας έρχεστε από την Κίνα και παράγετε από το πρωί μέχρι το βράδυ ή έχετε εργοστάσια στην Κοζανη και παράγετε και δεν το ξέρουμε.

  • Η κακία που βγάζουν πολλοί για την εστίαση σε κάνει να τους εύχεσαι με το καλό και αυτοί και τα παιδιά τους να αξιωθούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

  • Άκου δημόσιος υπάλληλος γιατί αυτό είσαι κ συγκεκριμένα ( κουκουλοπαιδι) δεν παράγεις τίποτα κ σε πληρώνω κ τα τσίπουρα που πίνεις αντί να δουλεύεις!! Αν κλείσει 1 καφέ σκέφτηκες πόσοι μένουν χωρίς δουλειά?δεν πιστεύω να μπορείς να σκεφτείς μέχρι εκεί!! Συνέχισε τον ύπνο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.