kozan.gr: Δέκα κλίνες ΜΕΘ ανοίγουν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείο Σ. Γκανάτσιο – Tην ίδια στιγμή ο ίδιος σε έγγραφό του, με χθεσινή ημερομηνία, αναφέρει ότι συγκροτείται διατομεακή ομάδα γιατρών που θα είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη διασωληνωμένων ασθενών, που νοσηλεύονται, άνευ προκαθορισμένης διάρκειας υποστήριξης, εν αναμονής, εύρεσης κλίνης σε οργανωμένη ΜΕΘ της χώρας

1 Δεκεμβρίου 2020
15:42

 

Διαβάσουμε στο site της ΕΡΤ Κοζάνης: “Δέκα κλίνες ΜΕΘ ανοίγουν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Στέργιο Γκανάτσιο, που μίλησε στην ΕΡΤ Κοζάνης.

Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη αυτή είναι η τοποθέτηση ενός εντατικολόγου στο Νοσοκομείο Κοζάνης και η δημιουργία ομάδας γιατρών για την υποστήριξη της μονάδας. Ειδικότερα, στις 6 κλίνες θα αντιμετωπίσουν περιστατικά Covid-19, και στις υπόλοιπες 4 γενικά περιστατικά”.

Το ερώτημα που γεννιέται με βάση τις δηλώσεις του διοικητή Σ. Γκανάτσιου είναι τι είδους ΜΕΘ πρόκειται να είναι η συγκεκριμένη που θα λειτουργήσει στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, από τη στιγμή που, σε έγγραφό του, με χθεσινή ημερομηνία, που υπογράφει ο ίδιος αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς, θα νοσηλεύονται, άνευ προκαθορισμένης διάρκειας υποστήριξης, εν αναμονής, εύρεσης κλίνης σε οργανωμένη ΜΕΘ της χώρας. Είναι κάτι που θα πρέπει να εξηγήσει λεπτομερώς ο διοικητής του νοσοκομείου ώστε να είναι αντιληπτό αν αυτό που θα λειτουργήσει στο Μαμάτσειο θα είναι “κανονική” ΜΕΘ, οργανωμένη όπως σε υπόλοιπα νοσοκομεία ανά την Ελλάδα ή κάτι άλλο.

7 σχόλια

  • αλλα ανταλα της παρασκευης το γαλα. θα κανουμε ΜΕΘ που οταν ανοιγει κρεβατι σε αλλη ΜΕΘ θα το στελνουμε εκει. ΤΟ ΛΕΣ και παγκοσμια πρωτοτυπια

  • Τα παραμύθια της Χαλιμάς. Θα είναι ΜΕΘ ή δεν θα είναι ΜΕΘ;
    Με απλά λόγια, θα τους κρατάει το νοσοκομείο Κοζάνης ή θα πηγαίνουν στο Μποδοσάκειο ή άλλο νοσοκομείο με ΜΕΘ;
    Καθαρές κουβέντες Στέργιο.

  • Τι αρλουμπες ειναι αυτες; εχει καθολου ιδεα 10 κλινες ΜΕΘ ποσους εντατικολογους χρειαζονται για να λειτουργησουν σωστα και ποσεα εξειδικευμενες νοσοκομες;;; Που ειναι αυτοι;;; Ποσο επικινδυνα ασχετος ο κυριος!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.