kozan.gr: Το μέλος του Δ.Σ. ΕΒΕ Κοζάνης, Νικόλαος Τέτος, με αφορμή δημοσίευμα της στήλης “Χύτρας Ειδήσεων”, περί της «πρότασης μομφής κατά του νυν Προέδρου»

2 Δεκεμβρίου 2020
12:44
Σχετικά με δημοσίευμα περί «πρότασης μομφής κατά του νυν Προέδρου» του ΕΒΕ Κοζάνης διαπιστώνουμε για πολλοστή φορά το πως οι ευσεβείς πόθοι προσώπων και κομματικών παραγόντων-συστημάτων εξελίσσονται σε έμμονη ιδέα που τους κατατρέχει εδώ και τρία χρόνια και τους οδηγεί σε διαδοχικές κινήσεις, κενού περιεχομένου και άνευ αποτελέσματος.
 Ευσεβείς πόθοι ενός συστήματος που με νύχια και δόντια προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανό, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα πραγματικά ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου, χωρίς να προτείνει, χωρίς να συμμετέχει, παρά μόνο, εδώ και τρία χρόνια πριν και μετά τη συντριπτική του ήττα, να ασχολείται με ποιον τρόπο θα προχωρήσει στην κατάληψη θέσεων.
Την περίοδο που ο τόπος μας καλείται να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα που προκύπτουν και ταυτόχρονα να ανταπεξέλθει στις μεγάλες προκλήσεις της απολιγνιτοποίησης, την ώρα που επιχειρηματικοί κλάδοι βιώνουν την μεγαλύτερη κρίση λόγω της πανδημίας ορισμένοι, ευτυχώς λίγοι, συνεχίζουν να ονειρεύονται θέσεις και αξιώματα.
Είναι οι ίδιοι που απέχουν και αδιαφορούν, βάζουν προσκόμματα και εμπόδια σε οτιδήποτε μπορεί να δώσει λύσεις και προοπτική.
Για τα παραπάνω βέβαια η διοικητική αρχή του ΕΒΕ Κοζάνης συνεχίζει την από κοινού προσπάθεια με όλους τους φορείς της περιοχής (πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, επαγγελματικούς, εμπορικούς) ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος να βγει με τις λιγότερες απώλειες από αυτήν την κρίση και ταυτόχρονα να μπει με μία άλλη προοπτική στη νέα εποχή.
Την ίδια ώρα που κάποιοι θα μετράνε αριθμούς και ψήφους,  αν τους βγαίνει ή δεν τους βγαίνει,  εμείς θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου.
Νικόλαος Τέτος
Μέλος του Δ.Σ. ΕΒΕ Κοζάνης

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.