Δήμος Γρεβενών: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Σμίξη-Βασιλίτσα

2 Δεκεμβρίου 2020
15:07
Κανένα σχόλιο

 

Με κεντρικό γνώμονα την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της Ορεινής Ζώνης των Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης υπέγραψε την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, συμφωνητικό με την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης, συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου από τη Γέφυρα της Κοινότητας Σμίξης προς το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Η κομβική αυτή παρέμβαση, με προϋπολογισμό 1.065.000 ευρώ και χρηματοδότηση από πιστώσεις του Προγράμματος ΣΑΕ 571 και ΣΑΤΑ 2019, θα συμβάλλει σημαντικά στην πληρέστερη ασφάλεια των συγκοινωνιών και των μεταφορών στον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο της επικράτειας.

Επιπλέον, η χρησιμότητα και αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου έγκειται στο γεγονός ότι τα Ορεινά Γρεβενά αποτελούν έναν δημοφιλή χειμερινό προορισμό της πατρίδας μας.

Επομένως είναι χρέος της παρούσας Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει την υλοποίηση δράσεων που θα συνεισφέρουν τόσο στην καλύτερη πρόσβαση δημοτών και επισκεπτών στην πανέμορφη Βασιλίτσα όσο και στην γενικότερη ανάδειξη του ξεχωριστού περιβαλλοντικού και τουριστικού μας πλούτου, μοναδικού σε όλη την Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.