kozan.gr: Απέδωσαν οι συνεχιζόμενες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής – Το Καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στο Δήμο Εορδαίας, δυναμικότητας 80 θέσεων, μετά την άδεια ίδρυσης, έλαβε και την πολυπόθητη, επί χρόνια, άδεια λειτουργίας

4 Δεκεμβρίου 2020
14:24

Απέδωσαν οι συνεχιζόμενες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής – Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, το Καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στο Δήμο Εορδαίας, δυναμικότητας 80 θέσεων, μετά την άδεια ίδρυσης, έλαβε – από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – και την πολυπόθητη, επί χρόνια, άδεια λειτουργίας.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον το νόμιμο Καταφύγιο του Δήμου Εορδαίας θα μπορεί να ενταχθεί, προς βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του, σε διάφορα προγράμματα, με σημαντικές χρηματοδοτήσεις.

4 σχόλια

  • Η επιτυχία για την αδειοδότηση του καταφυγίου ανήκει στον αντιδήμαρχο Αν Λοφτσάλη που ήταν ο στόχος του εξαρχής.
    Συγχρόνως αγωνίστηκε όσο κανένας αντιδήμαρχος για την βελτίωση του καταφυγίου,αλλά και για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που βρίσκονται στον δρόμο σε όλον τον δήμο Εορδαίας.
    Αξίζουν συγχαρητήρια…και δύναμη για την συνέχεια παρά τις αντιξοότητες και τις “τρικλοποδιές” που δέχεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.