Ενίσχυση της πρωτοβουλίας των κοινωνικών λειτουργών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου από το WinCancer και το παράρτημα Ν. Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

7 Δεκεμβρίου 2020
13:03
Κανένα σχόλιο
Το WinCancer, σε συνεργασία με το παράρτημα Ν. Κοζανης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρειας, στηρίζει κι αγκαλιάζει την πρωτοβουλία των κοινωνικών λειτουργών του ΓΝ Μποδοσάκειου κι αποστέλλει κάρτες με ευχές από τη δράση “Επισκεπτήριο Αγάπης”.
Στο εσωτερικό κάθε κάρτας ‘κρυβονται’ ευχες, γραμμενες προσωπικα από ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, με παραλήπτες τους ογκολογικούς ασθενεις.
Γινόμαστε όλοι #aitia_kalou κι εμψυχωνουμε τους συνανθρώπους μας, με την ευχή να αναρρώσουν σύντομα και να βρεθούν ξανα δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους.
Καλές γιορτές με υγεία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.