Απάντηση του Ν. Καρακάση στους ανώνυμους αμφισβητίες κι επικριτές

8 Δεκεμβρίου 2020
13:23

Το κρησφύγετο του ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥ είναι η ΑΝΩΝΥΜΙΑ. Ο ζηλόφθων δεν μπορεί να είναι ούτε καν απλά ΔΙΚΑΙΟΣ λόγω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Καταντά να είναι αχάριστος, όντας ευεργετηθείς, από τις προσφορές και τους αγώνες άλλων. Παλαιότερα τιμωρούνταν παραδειγματικά. Σήμερα λόγω αμβλύσεως των ηθών, συγχωρείται (παραμερίζεται) ως θύμα ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ με ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Για να αποκτήσεις το δικαίωμα αμφισβήτησης, πρέπει επωνύμως να κάνεις προτάσεις, έστω και αντίθετες. Τότε γίνεσαι ενεργός πολίτης και συμμετέχεις σε δράσεις. Έτσι αποκτώντας την ιδιότητα του ενεργού πολίτη μπορείς και να αγωνισθείς για την δημιουργία πτέρυγας στην νέα Νοσοκομειακή Δομή που θα ασχολείται με την θεραπεία της ζηλοφθονίας. Επάρατη νόσος η ζηλοφθονία, κατατρώει σωθικά. Μέχρι τότε η ασφάλεια της ανωνυμίας σε μηδενίζει, σε καταντά αμελητέο, σε καταχωρεί ως ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός αν είσαι κάτοικος άλλης περιοχής ή σκοπεύεις να μετακομίσεις σε άλλη πόλη. Τότε καλά κάνεις και κρύβεσαι.

Ευχαριστώ το Kozan.gr

K. Ν. Καρακάσης

8-12-2020

7 σχόλια

  • Δυστυχως λογικη δεν υπαρχει! Οσο η αντιθετη αποψη θα διωκεται σε τουτη τη χωρα, θα διατηρουμε την ανωνυμια μας, εκτος εαν ζειτε εσεις σε αλλη πολη ή θα μετακομεισετε σε αλλη συντομα! Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. ευχαριστουμε.

    • Αν επιδιώκεις να διατηρείς την ανωνυμία σου συστηματικά, πάσχεις απο μανία καταδιώξεως.Δυστυχώς υποφέρεις άδικα. Χαλάρωσε!

  • Το μέσο που επιλέξατε επιτρέπει τα ανώνυμα σχόλια και όχι για παράδειγμα την υποχρεωτική σύνδεση με προφίλ facebook για σχολιάσμο. Οπότε γιατί το επιλέξατε εφόσον δεν θέλετε ανώνυμα σχόλια. Επιπλέον, γιατί σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα ανώνυμα σχόλια σε σημείο να γράψετε δεύτερη επίστολη αφού δεν είναι άξια σεβασμού;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.