Τα ψέματα τελειώνουν. Κύριοι ήρθε η ώρα να βγείτε ανοιχτά και να μας πείτε τελικά τι γίνεται. Φτάνει το παραμύθι. Κύριε Γκανάτσιο (διοικητή του νοσοκομείου μας), πριν λίγες μέρες με μεγάλη μας χαρά, διαβάσαμε πολλά δημοσιεύματα αναφορικά με τo άνοιγμα της ΜΕΘ.  Σήμερα μαθαίνουμε ότι σε καμία εφαρμογή δεν μπήκε το σχέδιο αυτό . Ίσως όχι με δική σας ευθύνη αλλά κάποιων άλλων! Μπορείτε να μας πείτε τι φταίει και δεν προχωράει η προσπάθεια αυτή; Σε μια εποχή, που γύρω μας “μυρίζει” θάνατος, δεν μπορεί να μας περιπαίζεται με τέτοιου είδους δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις. Χωρίς να έχω κανένα προσωπικό όφελος, καμία προσωπική εμπάθεια στο πρόσωπο σας, αλλά σαν απλός πολίτης και άνθρωπος αυτού του τόπου που αύριο μπορεί να χρειαστεί να νοσηλευτώ, περιμένω κάποιες απαντήσεις. Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης άλλο ένα κέντρο υγείας θα μας βρουν μπροστά τους.

Μας είπατε ότι υπάρχει η ομάδα, έτσι δεν είπατε; Μας είπατε ότι θα ανοίξουν 10 κρεβάτια ΜΕΘ , έτσι δεν είπατε κύριε διοικητά; Τελικά τι έγινε; Μήπως πρέπει να ενημερωθεί επίσημα ο εισαγγελέας; Aν υπάρξει νεκρός, στην περίπτωση που θα χρειαζόταν ΜΕΘ, θα βαρύνει τη συνείδηση όλων όσων “κολλάνε” το θέμα;

Αλλά επειδή προφανώς κάποιοι δεν έχουν θέμα ούτε με την συνείδηση τους , θα έχουν σίγουρα με τον νόμο… Κοζάνη ακούει;; Κοζάνη ακούει;; Κοζάνη άκου…….#!#!#!