H  O.M   ΕΟΡΔΑΙΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ , για  την  υποβάθμιση  της  Σχολής  Πυροσβεστών  Πτολεμαΐδας  

9 Δεκεμβρίου 2020
19:56

 

Νέο πλήγμα αποτελεί για την Πτολεμαΐδα  και την περιοχή της  Εορδαίας, η επιχειρούμενη κυβερνητική υποβάθμιση και διάσπαση της Σχολής Πυροσβεστών  Πτολεμαΐδας, με τη λειτουργία παραρτήματος της Σχολής στο Δήμο Βοϊου. 


Η Κυβέρνηση της  
Ν.Δ, μαζί με τη βίαιη  απολιγνιτοποίηση  και την αναστολή του τμήματος λογοθεραπείας στη Σχολή Υγείας του Πανεπιστημίου- η οποία έχει ως έδρα της την  Πτολεμαϊδα-  επιφυλάσσει μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τον τόπο, «ξηλώνοντας» κατακτήσεις των προηγουμένων ετών και της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι και αυτή της Σχολής Πυροσβεστών  Πτολεμαΐδας, με την προοπτική της ίδρυσης και λειτουργίας του Εθνικού πάρκου πολιτικής προστασίας, στην πρώην ΑΕΒΑΛ. Οι πολίτες της περιοχής παρακολουθούν την εξέλιξη μιας κυβερνητικής πολιτικής, η οποία χωρίς κανένα αναπτυξιακό σχέδιο, οδηγεί τον τόπο σε  φτωχοποίηση και ερημοποίηση, σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.


Ολοένα και περισσότεροι αναρωτιούνται για τη στάση των τοπικών Κυβερνητικών Βουλευτών, ενώ «αλγεινή εντύπωση» προκαλεί το γεγονός της έλλειψης ενημέρωσης ακόμη και των τοπικών αρχών, σχετικά με την κατάτμηση της Σχολής Πυροσβεστών  
Πτολεμαΐδας.

/.lkjuhygtfred
Χωρίς καμία απολύτως διάθεση αντιπαλότητας με το Δήμο  
Βοϊου, η  Ο.Μ.  Εορδαίας  του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά να μη γίνει δεκτή από κανέναν και να μην προχωρήσει από την Κυβέρνηση, η υποβάθμιση της Σχολής Πυροσβεστών  Πτολεμαΐδας, πολύ δε περισσότερο που η ανάπτυξή της συνδέεται με την προοπτική της ίδρυσης και λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου Πολιτικής Προστασίας.

Ένα σχόλιο

  • Έτσι να βγάζετε συχνά ανακοινώσεις να σας μαθαίνουν και οι υπόλοιποι στο Νομό. Νεολαία του άκρατου τοπικισμού και καταναγκασμού. Προσεχώς νεολαία κωμόπολης..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.