Μοιράστε αγάπη, Χριστούγεννα έρχονται (Του Γ. Τριανταφύλλου)

10 Δεκεμβρίου 2020
17:10
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Κοζάνης, δεόντως στήριξε-αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας –εμού και μαθητών απ’ όλη την πόλη- και ναι! Φέτος τα Χριστούγεννα δεν θα πάμε σε κλαμπ, δεν θα γιορτάσουμε, δεν θα ζήσουμε το πνεύμα όπως πάντα για αυτό και φροντίσαμε για όλη την πόλη να το ζήσουμε καλύτερα από ποτέ!

Ζητάω λοιπόν απ’ όλους εσάς αγαπητοί φίλοι, να στηρίξετε την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών που αναλάβαμε να οργανώσουμε. Απ’ την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου θα σας περιμένουμε στο γυμναστήριο του βαλταδωρείου – Σαββατοκύριακο στο κλειστό του ΔΑΚ- έως τις 23 του μηνός και ώρες 14:00-16:00, (τηρώντας όλα τα μέτρα κατά του COVID-19) να αφήσετε ότι θεωρείτε χρήσιμο (ΔΤ του ΟΑΠΝ) ώστε να παραδοθεί τις 24 του μηνός σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν Χριστούγεννα όμορφα όπως εμείς χάρη σε εμάς!

Η Νεολαία ενώνεται, οι νέοι είμαστε έτοιμοι να μοιράσουμε αγάπη και χαμόγελα και να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως καμία άλλη χρονιά, γιατί θα έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο πνεύμα της αλληλεγγύης. Σκοπός λοιπόν είναι να ενωθεί όλη η πόλη και να αφήσουμε το ανθρώπινο μας πρόσωπο να εμφανιστεί και να δώσει φως στις καρδιές όλων και μαγεία στις φετινές γιορτές.

Οι συνθήκες της δημόσιας υγείας δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε με ένταση, αλλά μας κάνουν πιο ευαίσθητους και έτοιμους να προσφέρουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.