kozan.gr: Η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, σήμερα Παρασκευή 11/12, επέβαλε πρόστιμα σε δύο (2) θαμώνες καφενείου κι ένα ακόμη πρόστιμο σε άλλο πολίτη για τη μη χρήση μάσκας. Τι λέει για το θέμα ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κοζάνης, Μ. Φλώρος (Βίντεο)

11 Δεκεμβρίου 2020
20:04

 

Η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, σήμερα Παρασκευή 11/12, επέβαλε πρόστιμα σε δύο (2) θαμώνες καφενείου κι ένα ακόμη πρόστιμο σε άλλο πολίτη για τη μη χρήση μάσκας. Τι λέει για το θέμα ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κοζάνης, Μ. Φλώρος.

 

20 σχόλια

  • Στα 70 καλά είναι να αράζει ο καθείς σπίτι του και ν αφήνει τις καριέρες στους νεότερους κ ικανοτερους. Φτάνει.
    Δε χορτασατε;κι αν όχι τότε δεν πρόκειται ποτέ, οπότε μη προσπαθείτε γιατί δεν.

  • Ειμηστι μεις ντβάρια κι μας φταίγν αυτοί π φκιαν τον έλεγχο; Αϊντι σμασώξας μέσα όλοι γιατί δε βλέπω να φκιανουμι ούτι Πασχαλιά.. Βλέπτει τι γινιτι πεθαίν και νέοι καθι μέρα

  • Δηλαδή τα βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι αλλά η αστυνομία και η ελληνική και η δημοτική τα βρίσκει όλα όπως πρέπει. Κάθε μέρα έχει τόσο κόσμο έξω σαν να μην έχει καραντίνα ή μήπως τελείωσε και έμεινα μόνο εγώ μέσα;;;
    Θα τρελαθούμε τελείως!

  • Από τα σχόλια που βλέπω , εμείς για να γίνουμε άνθρωποι, χρειάζεται να έχουμε οικονομική κρίση και κορωναϊό μέχρι να παγώσει ο ήλιος!!! Ακόμα και τώρα παρακαλάτε για να δείξετε πρόσωπο καλό να τρώνε άδικα πρόστιμα συμπολίτες μας!!!! Μέχρι να παγώσει ο ήλιος οικονομική κρίση μπας και αλλάξουμε νοοτροπία!!!! Να μην μείνει ψυχή σε νομό Κοζάνης όλοι να φύγουν εξωτερικό μόνο τότε θα βάλετε μυαλό και θα μάθετε κάποιοι να σέβεστε τον συνάνθρωπο, τις ανάγκες του !!! Του χρόνου θα πρέπει το μισθολογικό καθεστώς σας να είναι στα 480€ αφού και έτσι τους κάνετε μια χαρά την δουλειά ?? ντροπή σας!!!!!

  • Αν ήταν όπως τα λες θα είχε διορθωθεί και η κατάσταση στην Παύλου Μελά, όπου γουστάρει παρκάρει ο καθένας για πάρει καφέ. Λες και είμαστε καμία μεγαλούπολη για να διασχίσεις το δρόμο θες μισή ώρα.Μόνο για τα παρκόμετρα θέλεις να πεις.

  • Καλό θα είναι η δημοτική αστυνομία να μην δείχνει τόσο μεγάλη ανοχή και οι υπεύθυνοι της να δρουν όπως ο νόμος ορίζει
    Με την ευγένεια,καλωσυνη και απλή παρατήρηση δεν βγαίνει κατι

  • Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΗ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΤΕΛ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΤΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!

  • Βεβαίως πρέπει όλοι να προσέχουμε και να παίρνουμε τα μέτρα μας, αλλά κατανοηστε επιτέλους και την ανάγκη να βγούμε μια βόλτα, το να είσαι συνέχεια κλεισμένος είναι αρρώστια… Ειδικά η νεολαία, που την πληρώνει πιο ακριβά απ όλους (και τηρεί και σχολαστικά τα μέτρα).

  • Διαβάζω τα σχόλια εδώ μέσα και σκέφτομαι “μήπως ζω σε άλλο πλανήτη και δεν τον ξέρω;”. Πού τον είδατε μωρέ τον πολύ τον κόσμο; Που τον είδατε;;; Που όσες φορές βγαίνω έξω για υποχρεώσεις ή τρέξιμο, δεν υπάρχει ψυχή έξω, καμία σχέση με την πρώτη καραντίνα. Η Κοζάνη είναι νεκρή πόλη. Σε αντίθεση με άλλες πόλεις της Ελλάδας που με ενημερώνουν ότι γίνεται πανικός έξω σε μόνιμη βάση. Που ζείτε και δεν τα βλέπετε αυτά; Είμαστε απ τις λίγες πόλεις που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα κι όμως η μοναδική που τα κρούσματα μονίμως ανεβαίνουν. Κάτι άλλο παίζεται εδώ. Επίσης, έχουμε κάθε δικαιωμα να βγούμε έξω για μια βόλτα ή να τρέξουμε για να ξεσκασουμε, δε θα μας πεθάνετε εσείς με το ζόρι επειδή είστε μιζεροι. Εσείς τσιμεντωθειτε μέσα, εμείς θέλουμε να πάρουμε λίγο αέρα γιατί θα πεθάνουμε πριν την ώρα μας.

  • Κανεις υπεύθυνος από Δήμο Περιφερεα Αστυνομία δε μιλάει για τους μαζικούς χώρους εργασίας και τα μαζικά κρούσματα που παρουσιάστηκαν σ αυτού: πχ στην Αστυνομίας Κοζανης πανω από 10 κρούσματα . Στη ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ περίπου 10 . Στις επιχειρήσεις γουνοφόρων ΜΙΝΚ δεκάδες κρούσματα . Η κυριότερη αιτία με τους εκατοντάδες Κοζανίτες Εορδεις Φλωρινιωτες που δούλευαν μαζί με χιλιαδεσ αλλους όλο το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη στα εργοστάσια ΠΕΛΛΑΣ και ΗΜΑΘΙΑΣ χωρίς κανέναν έλεγχο.! Όταν ξέσπασαν τα μαζικά κρούσματα τότε έγινε κάποιος έλεγχος και δε γνωρίζουμε αν συνεχίζονται σ όλους τους μαζικούς χώρους εργασίας.! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.απο περιφέρεια δήμο αστυνομία κι όχι ελαφρές και στο πόδι όπως του κ ΦΛΩΡΟΥ Η ΤΟΥ Κ ΤΟΠΑΛΙΔΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.