kozan.gr: Tην ανησυχία του, για τα κρούσματα κορωνοϊού, που έχουν εντοπισθεί στη Λυγέρη Κοζάνης, τις τελευταίες 15 μέρες, εκφράζει στο kozan.gr, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Π. Παναγιώτου – 5 συγχωριανοί του νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο ενώ κι άλλοι το “περνούν” σπίτι”, σημειώνει χαρακτηριστικά – Ζητεί από τους αρμοδίους άμεσα να δουν το ζήτημα (Ηχητικό)

13 Δεκεμβρίου 2020
17:20

Tην ανησυχία του, για τα κρούσματα κορωνοϊού, που έχουν εντοπισθεί στη Λυγέρη Κοζάνης, τις τελευταίες 15 μέρες, εκφράζει στο kozan.gr, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παύλος Παναγιώτου. 5 συγχωριανοί του νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο ενώ κι άλλοι το “περνούν” σπίτι”, σημειώνει χαρακτηριστικά. Ζητεί από τους αρμοδίους άμεσα να δουν το ζήτημα. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

4 σχόλια

  • Πρόεδρε, στη Λυγερή είστε λίγοι. Ζήτα να γίνουν τεστ σε όλους τους κατοίκους να βρεθεί η έκταση της διασποράς και βάλε υποχρεωτική καραντίνα τους θετικούς. Και κάτι ακόμη, αυτούς που θα κάνουν τεστ κράτησέ τους μέσα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

  • Καημένε πρόεδρε από τους ανεύθυνους της περιφέρειας και του Δήμου ζητάς να σου απαντήσουν υπεύθυνα και να πάρουν μέτρα ..!

  • Ποιο ζήτημα να δουν οι αρμόδιοι ρε πρόεδρε; Φορέστε μάσκες και κάτσε στα σπίτια σας. Τι άλλο να σας κάνουν; Κόψτε το καφενείο και τα σούρτα φέρτα στα σπίτια και θα εξαφανιστεί ο ιός.

    • Η περίπτωσή τους είναι ένα ιδανικό case study – να μελετηθούν υπό ποιες ακριβώς συνθήκες ασθένησαν οι άνθρωποι, αν παίρναν μέτρα και αν αυτά ήταν ή όχι αποτελεσματικά. Ακόμη και αν απλά επιβεβαιωθούν τα όσα είναι ήδη γνωστά κακό δε θα κάνει.

      Αλλά όπως όλοι ξέρουμε ή/και έχουμε βιώσει η δουλειά που γίνεται στον τομέα της ιχνηλάτησης είναι επιεικώς απαράδεκτη. Σαν να πηγαίνουν όλα με αυτόματο πιλότο.

      Ε, αυτό είναι ένα ζήτημα που κάποιος πρέπει να το δει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.