Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες Π.Ε. Κοζάνης σχολιάζουν την αποχώρηση του Χ. Κάτανα: “Αδυνατώντας να πείσει και να παρασύρει και άλλους , έμεινε μόνος στη θορυβώδη έξοδό του”

17 Δεκεμβρίου 2016
13:14

Με ένα κείμενο που βρίθει ανακριβειών, αντιφάσεων, υπερβολών, πολιτικής αλαζονείας και έπαρσης δήλωσε την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο, επί οκτώ μήνες βουλευτής του κινήματος Χάρης Κάτανας.

Αδυνατώντας να πείσει και να παρασύρει και άλλους , έμεινε μόνος στη θορυβώδη έξοδό του.

Δεν θα επιχειρήσουμε αντιπαράθεση με τον κ.Κάτανα με όρους πολιτικής.

Γνωρίζουμε άριστα πως οι πραγματικοί λόγοι της αποχώρησης του δεν περιγράφονται στη δήλωση…

Από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ έφυγαν πολλοί από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα.

Το κίνημα παρέμεινε όρθιο. Πιο ώριμοι , πιο αποφασισμένοι, θα συνεχίσουμε. Έχουμε χρέος, ως το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ να κρατήσουμε την Ελλάδα ζωντανή και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την μέγγενη των μνημονίων που την οδήγησαν άφρονες πολιτικοί, αφού την λεηλάτησαν κα την χρεοκόπησαν.

Αυτό δεν το ξεχνά η Ελληνική κοινωνία!

Είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ στην Κυβέρνηση ευθύνης και επανεκκίνησης της Χώρας. Αποδεικνύουμε σε κάθε περίσταση την αταλάντευτη προσπάθειά μας για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας, την ενδυνάμωσης της Εθνικής Άμυνας και του αισθήματος της ασφάλειας των Ελλήνων.

Δίνουμε την μάχη για την προστασία των πιο αδυνάμων οικονομικών στρωμάτων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

21 σχόλια

  • ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝAN ΠΟΥ ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ 1ΟΟΟ ΣΤΑΥΡΩΝ

  • Μας πείσατε. Συνεχίστε να τροπολογείστε.
    Ο Κάτανας γλύτωσε.
    Το ποιος θα είναι ο επόμενος, δεν μας είπατε ακόμη. Μήπως κάποιος που θέλει να γίνει… Δήμαρχος και ήδη το συζητά ευρύτερα;

  • έτσι όπως το γράψατε είναι έφυγαν πολλοί και μείνατε εσεί μόνοι σας στα δάχτυλα του ενός άντε των δύο χεριών πλάον μετριέστε και αν δεν ήταν αυτή η εξούσια που σας έδωσε ο λαός αλλά σας γνώρισε και σας άφησε πλέον στο περιθώριο ούτε 5 από τους 10 που είστε δεν θα είσασταν.
    βγάζετε και ανακοινώσεις προδότες του λαού μαζί με τον συριζα

  • Αυτό δεν το ξεχνά η Ελληνική κοινωνία!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ : Όταν ο ΤΣΙΠΡΑΣ παρουσίασε μια αστάθεια καθώς βάδιζε, στρίβοντας δεξιά, σκόνταψε σ’ ένα Καμμένο έπιπλο…..

  • Θα σας παρακαλουσα εγω σαν ανωνυμος αν γινεται να μου πειτε ποιος εχει παραμεινει στην συντονιστικη κοζανης γιατι πολυ πιθανων να χρειαστειτε και εκλογες … Σαν non paper βασικα δειχνει ουτε προεδρος ουτε γραμματεας…

  • Κ. Κάτανα να μην στενοχωριστε. Αυτή είναι οι πολιτική και τέτοιοι είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν συνήθως. Μέχρι να κάνουν τη δουλειά τους σε εκθιαζουν. Μετά σε βαπτιζουν ως τον χειρότερο.
    Συνεχίστε εσείς αυτό που λέει η ψυχή σας.Εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποίος είστε εσείς,και ποιοι αυτοί του πρώην κόμματος σας. Εμείς σας στηρίζουμε.
    Ο Θεός πάντοτε μαζί σας.

  • Το καλό είναι και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν είναι αυτοι οι λόγοι της αποχώρηση του…. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια

  • Ένας δειλός είναι ανίκανος να δείξει αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων.
    Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης

  • Πόση χάρη τους έκανες Χάρη Κάτανα τόσο καιρό που έμεινες εκεί ούτε αυτοί το κατάλαβαν αλλά ούτε και εσύ προφανώς. Τελειωμένοι από χέρι είναι ως ανελ. Ελπίζω Πλακεντάς να σου είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ τουλάχιστον για το χρόνο την ψυχή το όνομα και τα χρήματα που ξοδέψες όλο αυτό το διάστημα.
    Ελπίζω να το έκανε τουλάχιστον αυτός.
    Παναγιωτη το έκανες;

  • ΡΕ ΚΑΤΑΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΕΝΤΕΛΏΣ ΔΗΛΑΔΉ. ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΙΏΝΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΈΝΟΙ ΑΠΌ ΚΌΜΜΑΤΑ. ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΔΗΛΑΔΉ?
    ΚΑΛΆ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΕΣ ΡΕ! ΕΣΎ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΆΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ?
    ΩΡΣΕ ΚΌΣΜΕ. ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΜΠΉΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΈΝΑ ΣΜΠΆΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΆΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΆΝΕ ΠΟΙΟΙ???
    ΟΙ ΑΙΏΝΙΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΆΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΛΊΓΗ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΕΊΧΑΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ.
    ΝΤΡΟΠΉ ΣΆΣ!

  • Θα γυρίσει είναι γνωστό με 900 ψήφους μόνο στους ΑΝΕΛ θα ξανά γίνει βουλευτής και θα τον αγκαλιαση το κόμμα σας

  • Ότι και να λέτε δεν μπορείτε να απαξιώσετε έναν πολιτικό όπως τον κύριο κατανα είναι ένας καταξιωμένος πολιτικός ένας πετυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας και ένας άνθρωπος που αγαπάει ο νομός Κοζάνης ντροπή σας πάντος να βγάζετε τέτοιες ανακοινώσεις για έναν άνθρωπο που έδωσε ψυχή για τους ανελ ενώ εσείς δεν δώσατε τίποτα μόνο κερδίσατε ο κόσμος βλέπει την αδικία και σας κρίνει

  • Σωστός ως επιχειρηματίας ο Χάρης,αλλά λίγος πολιτικά. Οι ΑΝΕΛ βγάζουν στην Κοζάνη πάντα το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά, ανεξάρτητα ποιον ή ποια εκλέγουν βουλευτή. Υπάρχουν στελέχη και είναι θέμα χρόνου να εκλεγεί κάποιος άλλος ή κάποια άλλη βουλευτής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.