Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου

12 Δεκεμβρίου 2020
10:18
Κανένα σχόλιο

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων-Βελβεντού Κοζάνης, -9- περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης, που τελέσθηκαν από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Δεκέμβριο του 2020 και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για κλοπές.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 40χρονος προχθές, εισήλθε εντός του Ιερού Ναού και παραβίασε το παγκάρι, αφαιρώντας απροσδιόριστο χρηματικό ποσό. Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω διέπραξε επιπλέον -8- κλοπές στο συγκεκριμένο Ιερό Ναό, κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως 20-08-2020, αφαιρώντας από το παγκάρι απροσδιόριστα χρηματικά ποσά.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων-Βελβεντού, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανωτέρω, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Γενική φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.