Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο του Δ. Δαϊρούση

14 Δεκεμβρίου 2020
14:55

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης Δημητρίου Δαϊρούση.

 Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Ένα σχόλιο

  • Αχ βρε Δημήτρη, όλος ο κόσμος σε ήξερε. Σ όλους βοήθησες αφανώς! Μπροστά σου να τα βρεις εκεί που ταξιδεύεις. Όλοι έχουν να πουν τις δικές τους οφελειες από εσένα. Παράδειγμα προς μίμηση σ όλους μας. Τόσο ταπεινα που εργάσθηκες! Ένας μεγάλος άνθρωπος με συμπεριφορά απλού καθημερινού πολίτη κι ένα χαρούμενο πρόσωπο που σιωπηλά φρόντιζε για τα πάντα και τους πάντες. Ο Θεός να στα αποδώσει πολλαπλά σ εσένα και τους δικούς σου. Μεγάλη η απουσία σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι