Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στον Χρήστο Κυρατσού: “Mε θαυμασμό και υπερηφάνεια παρακολουθούν την πρόοδο και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της επιστημονικής σου εργασίας”

15 Δεκεμβρίου 2020
12:51

 

Αξιότιμε κ. Κυρατσού, Αγαπητέ Χρήστο,

Εκ μέρους όλων των Δυτικομακεδόνων, που με θαυμασμό και υπερηφάνεια παρακολουθούν την πρόοδο και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της επιστημονικής σου εργασίας, θα σε παρακαλέσω να δεχθείς τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια.

Οι επιστημονικές επιτυχίες που μαζί με την ομάδα των συνεργατών σου κατορθώνετε απέναντι στην πρωτοφανή σε έκταση και συνέπειες πανδημία, προσφέρουν ελπίδα και γεννούν αισιοδοξία σε όλη την ανθρωπότητα.

Σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου και ευχόμαστε ολόψυχα, η επίμοχθη προσπάθεια σου, να στεφθεί με επιτυχία, επιτρέποντας την επάνοδο όλης της οικουμένης στην κανονικότητα.

5 σχόλια

  • Πέραν των συγχαρητηριων οφειλατε κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης να είχατε βρει ή και να βρείτε ακόμη
    και τώρα μια φόρμα να έχει η περιοχή μας ειδική διευκόλυνση στην τροφοδοσία με το φάρμακο κι όσο ακριβό κι αν είναι να έχουν τη δυνατότητα οι νοσουντες που επιθυμούν και που θα βοηθηουνταν να το έχουν άμεσα με φροντίδες δικές σας και του πατριώτη μας κ. Κυρατσου. Ας ωφελουμασταν και σε κάτι σ αυτό το Γολγοθά που ζούμε.

  • Εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους και συνεπώς η απεύθυνσης στο γ’ ενικό, είναι τουλάχιστον αγένεια.
    Κατά τα λοιπά κ περιφερειάρχη, φροντίστε να κάνετε την δουλειάς σας προωθώντας τα συμφέροντα των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής σας.
    ΓΙατί σε αυτό έχετε αποτύχει παταγωδώς.
    Καμία ουσιαστική βοήθεια στις ντόπιες επχειρήσεις πέραν ελαχίστων που είχαν τον προνόμιο κάποιων ανεπαρκών προνομίων σας και παντελής ανυπαρξίας και ενδοτισμό.
    Κρίμα και σας ψήφισα περιμένοντας το διαφορετικό. Το διαφορετικό από αυτό που ως βουλευτής δεν δείξατε πότε.
    Ελπίζω να δημοσιευθεί η κριτική μου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.