Ο πατέρας του 15χρονου παιδιού, από την Κοζάνη, που βρέθηκε θετικό στο κορωνοϊό, μιλάει στο makthes.gr, για μια περιπέτεια τριών μηνών σε νοσοκομεία της δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης – Ήταν λάθος που δεν ενημερώσαμε το νοσοκομείο για τη νόσηση της συζύγου μου” – Ο πατέρας τονίζει ότι ο ίδιος δεν βρέθηκε θετικός

15 Δεκεμβρίου 2020
16:16

Απάντηση σε όσα του προσάπτουν εργαζόμενοι νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ (Διαβάστε εδώ το προηγούμενο δημοσίευμα) δίνει ο πατέρας 15χρονου που έκανε εισαγωγή στην “καθαρή” παιδιατρική κλινική του ΑΧΕΠΑ το περασμένο Σάββατο από την Κοζάνη και δεν ενημέρωσε ότι πριν από δυόμιση εβδομάδες είχε νοσήσει από τον covid-19 η μητέρα του παιδιού.

Παραδέχτηκε ότι έβρισε γιατρό η οποία κι αυτή του μίλησε αναλόγως -όπως υποστηρίζει- και του ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν γνωστοποίησε ο ίδιος για την κατάσταση αλλά το έκανε το παιδί. Επισημαίνει ότι ο 15χρονος ταλαιπωρείται με καρδιολογικά προβλήματα εδώ και τρεις μήνες και ότι για να έρθουν, πάλι, στο ΑΧΕΠΑ όπου παρακολουθείται από καθηγητή καρδιολογίας πήραν το πράσινο φως από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας .

“Είχαμε φύγει με αρνητικά τεστ από την Κοζάνη και είχαν περάσει 17 ημέρες από τότε που διαπιστώθηκε η νόσος στη γυναίκα μου -η οποία ολοκλήρωσε την καραντίνα που έπρεπε- ενώ είχαμε λάβει κι όλα τα μέτρα προστασίας τόσο μεταξύ μας όσο και για τα δύο μας παιδιά” μας είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, επανέλαβε ότι “το παιδί είχε φθάσει με αρνητικό αποτέλεσμα στο ΑΧΕΠΑ από το νοσοκομείο της Κοζάνης”, όμως στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως έγραψε το makthes.gr, έδειξε θετικό και γι’ αυτό διακομίστηκε από τον ΕΚΑΒ, σύμφωνα και με το πρωτόκολλο ασφαλείας, στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, νοσοκομείο αναφοράς για παιδιά με κορονοϊό όπου και νοσηλεύεται σήμερα.

Τέλος τονίζει ότι ο ίδιος δεν βρέθηκε θετικός και ότι ο καθηγητής και γιατρός του παιδιού του ζήτησε να κατανοήσει την επιβαρυμένη κατάσταση που υπάρχει σήμερα στα νοσοκομεία, με υγειονομικούς να έχουν κολλήσει κι αρκετούς άλλους να δίνουν τη μάχη για τη ζωή, μαζί με δεκάδες ασθενείς γεγονός που αντιλαμβάνεται πλήρως.

Μελ. Καρ. makthes.gr/

8 σχόλια

  • Η κατάσταση δεν είναι οπως την παρουσιάζουν. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι συνέβει. Όποιος ενδιαφέρεται και είναι ευσυνείδητος πολίτης που ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια για το τι συνεβει ας συντονιστεί στις 7:00 στο West channel για να ακούσει την πλευρά του γονέα. Πριν κρίνουμε ή γράψουμε άρθρο όπως παραπάνω είναι πρέπον να γίνει έρευνα διότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να προσβάλει κάποιον προτού ακούσει την δική του πλευρά.

  • Και γιατί δεν μας λες εσυ αφού ξερεις τι ακριβώς συμβαίνει και μας παραπέμπεις να δούμε στο Γουεστ τον κύριο αυτό που δεν δήλωσε στους γιατρούς ότι η σύζυγος του ήταν νοσούσα από κορονοιο ..!

  • ΚΑΤ`ΑΡΧΗΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΟ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΑ;ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

    • Να μάθουν οι γιατροί να μιλάνε σωστά και να μην προσβάλουν τους πολίτες λες και δεν ξέρω και εγώ ποιοι είναι. Κατάλαβες συνάδελφε του γιατρού. Όλα έχουν τα όρια τους.

      • Στον ιδιωτη καθεσαι κλαρινο και πληρωνεις, ενω εδω βριζεις και λες και απο πανω: ξερεις ποιος ειμαι ΕΓΩ!!!εγω σε πληρωνω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.