Δωρεά κρέατος από τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Γηροκομείο Φλώρινας

18 Δεκεμβρίου 2020
15:23
Κανένα σχόλιο

 

 

Σε δωρεά σφάγιου κρέατος προς το Γηροκομείο Φλώρινας, προχώρησε η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Κάθε χρόνο η Σχολή δωρίζει από το αγρόκτημά της ποσότητα κρέατος σε δράσεις του δήμου ή της εκκλησίας στο πλαίσιο της αγαστής σχέσης του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία.

Η φετινή δωρεά περιλάμβανε 260 κιλά μοσχαρίσιο και 100 κιλά χοιρινό κρέας. Η παράδοση του κρέατος έγινε από την Κοσμητόρισσα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, καθηγήτρια Αικατερίνη Μέλφου και τον υπεύθυνο του Αγροκτήματος κ. Πέτρο Κωτσόπουλο. Η παραλαβή, εκ μέρους του Γηροκομείου έγινε από τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.