kozan.gr: Ώρα 19.50: Η ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΙ με τη κεντρική πλατεία Κοζάνης μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων και του αυστηρότερου lock down (Βίντεο)

18 Δεκεμβρίου 2020
19:57

 

Η ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΙ με τη κεντρική πλατεία Κοζάνης μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων και του αυστηρότερου lock down/

 

13 σχόλια

  • Ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τι κακό κάνουν στους συνανθρώπους τους με την εξυπνάδα που νομίζουν οτι διαθέτουν .
    Όλοι αυτοί δηλαδή ο σκοπός κίνησης ποιος ήταν ;
    Με αυτήν την συμπεριφορά κρατούν ολόκληρη την κοινωνία σε νάρθηκα .
    Επιτέλους να συμπεριφερθούν με σύνεση να τελειώνουμε επιτέλους .
    Όλοι κουραστήκαμε

  • Διαφωνώ με όλους σας. Όταν περπατάς κολλάει; σε αντίθεση με τράπεζες ανοιχτές. Στην εθνική απ έξω περιμένουν σαν πρόβατα για σφαγή. Στα καταστήματα τηλεφωνίας, γίνεται πανηγύρι, επίσης στις τεράστιες αλυσίδες τηλεφωνίας των δισεκατομμύριων γίνεται χαμός. Και λίγο να κλείσουν δεν θα πάθουν κάτι. Εμείς οι τέρμα μικροι επαγγελματίες πως τα έχουμε κλειστά. Εγω πάντως έχω τρεις επιχειρήσεις κλειστές, και πριν αρχίσετε να λέτε είσαι κλέφτης δεν κόβεις αποδείξεις είσαι απατεώνας, δεν είμαι από τους παλιούς νέος είμαι μέσα στην κρίση άνοιξα. Έχω να πάω χρήματα στη οικογενεια μου από τις 14 Οκτωβρίου. Και οι επιστρεπτεες που έδωσαν 50% μας έκαναν μεγάλη χάρη. Δάνειο είναι με τόκο παίρνεις 2000ευρω και κρατάς το ένα για να αποπληρώσεις το 50% και το άλλο χιλιάρικο….. Χαχαχαχαααα είναι γιά τα γούστα μας. Ξέρετε τι γούστα τεβε ενοίκια δόσεις εφορίες. Βάζουν και τόκους. Τραγικοί. Σωτηρία λύση κλείσιμο όπως στη Κίνα. Σπίτι όλοι και 1 φορά την εβδομάδα ψώνια ένας από κάθε πολυκατοικία. Και γω βγήκα σήμερα έξω και λέω πωπω τι πολύς κόσμος. Όπως βγήκα εγώ έτσι βγήκε και κάποιος άλλος, ακόμα καινεδω που λες είναι όλοι στη πλατεία. Για να τους είδες μάλλον βγήκες

  • Στην πλατεία Λασσάνη 10-15 πιτσιρικάδες χωρίς μάσκα απόψε πριν τις 9 ξεβίδωναν τις λάμπες από τα δημοτικά φώτα και τις έριχναν κάτω για να σπάσουν!

  • οταν περιμενει ο κοσμος να κανει rapid test ενω ειναι υγειης αυτα παθενουμε και δεν προκειτε να ανοιξουμε καλα να παθουμε καλο βραδυ

  • Η κοροϊδία μες το μεγαλείο της..
    Ένα δεν μπορώ να καταλάβω..
    Αφού είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα όπως λένε.. γιατί δεν μας κλείνουν όλους μέσα χωρίς να είναι τίποτα ανοιχτό παρά μόνο τα φαρμακεία για 7 μέρες και ναι..εκεί θα δουν αποτελέσματα.. και μας έχουν μέσα έξω;;;;να μη βγαίνει κάνεις έξω ούτε σκυλιά ούτε γατιά..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.