kozan.gr: Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή για την επερχόμενη λειτουργία των νέων μετωπικών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας: “Είναι λυπηρό το να μην απαντούν οι κύριοι του Υπουργείου σε επίσημες επιστολές μας. Έχουν εξαφανιστεί. Κρύβονται κι ετοιμάζονται, σαν κλέφτες, να ανοίξουν, τα διόδια, εν μέσω κορωνοϊού, για να μην έχουν αντιδράσεις. Μας έχουν απαξιώσει – Επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας για να αιτηθούν σύνδεση με το νερό. Είναι κάτι που μετά λύπης μου έχω αποκλείσει. Είναι κατάντια το μη δώσω εγώ νερό στα διόδια, ως μέτρο πίεσης, ώστε να έρθει κάποιος στο τραπέζι να μας ενημερώσει τι τέλος πάντων θέλει να κάνει” (Βίντεο)

18 Δεκεμβρίου 2020
22:55

 

Σημερινή δήλωση του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή για την επερχόμενη λειτουργία των νέων μετωπικών διοδίων στο ύψος της Σιάτιστας. “Είναι λυπηρό το να μην απαντούν οι κύριοι του Υπουργείου σε επίσημες επιστολές μας. Έχουν εξαφανιστεί. Κρύβονται κι ετοιμάζονται, σαν κλέφτες, να ανοίξουν, εν μέσω κορωνοϊού, για να μην έχουν αντιδράσεις. Μας έχουν απαξιώσει. Επικοινώνησε μαζί μου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας για να αιτηθούν σύνδεση με το νερό. Είναι κάτι που μετά λύπης μου έχω αποκλείσει. Είναι κατάντια το μη δώσω εγώ νερό στα διόδια, ως μέτρο πίεσης, ώστε να έρθει κάποιος στο τραπέζι να μας ενημερώσει τι τέλος πάντων θέλει να κάνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χ. Ζευκλής.

 

Δείτε το χαρακτριστικό απόσπασμα, από το δελτίο ειδήσεων του West Channel, που σας παρουσιάζει το kozan.gr:

 

19 σχόλια

      • Φίλε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η καλύτερη κυβέρνηση όντως. Αλλά να τους χρεωνεις ότι υπάρχει και δεν υπάρχει δεν έχει λογική. Αν ήθελε ο Καραμανλής το έλυνε σε ένα απόγευμα. Αυτα

        • προφανώς δεν ξέρεις τι είναι σύμβαση παραχώρησης … την οποία υπόγραψε ο go back και δεσμεύει με αποζημιώσεις το κράτος αν δεν εφαρμοστεί

          • Οι δικοί σου όταν εταζαν οτι δεν θα γίνουν τα διόδια το ήξεραν,αλλά το έκαναν οπότε πάνε κουβά για ακόμη μια φορά.

  • Δήμαρχε άστα αυτα τωρα..και νερο θα δώσεις και φυσικά εχεις μιλήσει με την εταιρεία για τα ατομα που θα δουλέψουν εκει..θα φανουν ολα οταν οι συνδημότες μας δουνε ποιοι θα δουλέψουν και τι σχέση έχουν με σένα και την παράταξή δου

  • Από ποιό χώρο είπαμε προέρχεται ο Ζευκλής,όταν περνάει η Εγνατία έξω από τον δήμο σου και στην ουσία την κόβουν από τους δημότες σου,ενώ βγήκαν λέγοντάς το αντίθετο,καις στην πλατεία την κομματική ταυτότητα.
    Όλα τα άλλα είναι ..τα εννιάμερα.

      • Επιλέξατε έναν που προέρχεται από την ΝΔ και σας στήνει διόδια με κυβέρνηση ΝΔ ενώ βγήκαν και εταζαν το αντίθετο,τώρα σας δουλεύει οτι κάτι θα κάνει ενώ τα διόδια θα μείνουν εκεί και εσείς θα πηγαίνετε απο τον παλιό.
        Λέω κανένα ψέμα;

  • Πριν ενάμισι χρόνο βουλευτές,δημαρχαιοι κλπ. μια γροθιά ,μας έλεγαν,πήγαν εις την υψηλή πύλη και έλυσαν το θέμα.Μας είπαν διόδια τέλος.Διθύραμβοι,έπαινοι όλοι κορδωτοι και φουσκωτοι ως κουρκοι για το θετικό αποτέλεσμα,εμείς χειροκροτησαμε,αποτέλεσμα μηδέν.Α ρε Φούρκα.

  • Και ο χαμός συνεχίζεται.. Το δούλεμα επίσης.. Δήμαρχε Βοϊου τα διόδια δεν τα ήθελες αλλά να βολέψεις κόσμο θέλεις.. Και στους σταθμούς που ανήκουν στον δήμο σου να το καταλάβω.. Εκτός του δημου σου δεν έχεις καμία δουλειά..Κάποιοι δεν θα βρίσκουν ούτε την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές για το δούλεμα που ρίχνουν..

  • Ο λαλλιστατος κ. Παπαδοπουλος Μιχαλης και ο κ. Κωνσταντινιδης που ειναι;;; Γιατι δεν εμφανιζονται με τα ωραια δελτια τυπου ή τις φωτογραφιες τους;

  • Ο ζευκλης παιδιά δεν έβαλε ούτε άνθρωπο στα διόδια.
    Οι βουλευτες εβαλαν κόσμο και όσοι είχαν άκρη με την εταιρεία.
    Μπήκαν 8 σιατιστινοι σε σύνολο 40 άτομα και η αλλη από Γρεβενά Κοζάνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.