Κοζάνη: Κλείνουν για επτά ημέρες Δημοτικός Κήπος και Στρατιωτικό Γήπεδο

19 Δεκεμβρίου 2020
14:21

 

 

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες, ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 5588/18.12.2020, για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, “απαγορεύεται η παραμονή πολιτών σε χώρους εξωτερικής άθλησης, οργανωμένες μαρίνες, πάρκα και άλση”.

Συνεπώς, από σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 και για επτά ημέρες θα παραμείνουν κλειστοί οι χώροι:

  • Δημοτικός Κήπος

  • Στρατιωτικό Γήπεδο

16 σχόλια

    • Όχι μόνο τα βράδια. Απόγευμα πήγαιναν γνωστοί μου για περπάτημα και έφευγαν τρέχοντας γιατί όλοι ήταν χωρίς μάσκες και δεν κρατούσαν καμμιά απόσταση.
      Τότε δεν το ήξερε κανένας φορέας για να τα κλειδώσει;;;;
      Δεν υπάρχει καμμιά ευθύνη;;;;
      Εκεί πέρα δεν αθλείται κανένας δικαστικός;;;;
      Τώρα τα ανακάλυψαν, μετά την έκδοση του ΦΕΚ;;;;

  • Όλοι εσείς που ανακουφιστηκατε που έκλεισε το πάρκο και το γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι είστε μερικοί μίζεροι, αντικοινωνικοι που έχετε μάθει να σαπιζετε μέσα στο σπίτι και να μην πηγαίνετε πουθενά. Ο μοναδικός λόγος που βγαίνετε έξω είναι για να παρακολουθήσετε ποιος πηγαίνει πού, πόσοι κυκλοφορούν, πόσοι φοράνε μάσκα και πόσοι κρατάνε αποστάσεις. Κάπως έτσι προσπαθείτε να δώσετε νόημα στις μιζερες ζωές σας. Σας λυπάμαι. Μνησίκακοι και μικροψυχοι θα είστε μια ζωή.

  • Αν διαβάζω καλά το ΦΕΚ , απαγορεύεται η παραμονή , δηλαδή το άραγμα και το καθισιό σε αυτούς τους χώρους , όχι η άθληση και η κίνηση.

  • Από τη στιγμή που η αστυνομία την άθληση την θεωρεί παραμονή στο χώρο,έπρεπε να κλείσουν οι χώροι γιατί θα έπεφταν πρόστιμα και θα δυσκόλευε ακόμη παραπάνω η κατάσταση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.