Ευχαριστήριο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας

19 Δεκεμβρίου 2020
22:13
Κανένα σχόλιο

Ημέρα αγάπης σήμερα, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, ημέρα αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ & την ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.    Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΟΑΠΝ για την άψογη συνεργασία, ευχαριστούμε τα αθλητικά σωματεία της ΕΠΣ,  ευχαριστούμε τον κύριο Μάρα, πρόεδρο ΟΑΠΝ Κοζάνης, και τον Πρόεδρο κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Κοζάνης, κύριο Τζουμερκιώτη, που εκτός της βοήθειας που προσέφεραν για την οργάνωση της Αιμοδοσίας, έδωσαν και οι ίδιοι αίμα!!! Ευχαριστούμε την κυρία Γκάσταρη, γιατρό αιματολόγο της Αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης, τον Σάκη Ουζούνη και την Ελένη Τσακαρέλη, που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που έδωσαν το καλύτερο δώρο ζωής σε όλους όσους έχουν ανάγκη από αίμα.
Ευχαριστούμε  τα sites  Αθλητική ανασκόπηση & Ματιές στα σπορ για την  κάλυψη και την προβολή της αιμοδοσίας όπως και τον χορηγό μας,
” γάλα ημέρας Λευκάρων Τριαντάφυλλος https://galahmerastriantafillos.business,
που πάντα είναι στο πλευρό μας.
 Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.