Σοβαρές καταγγελίες του Μ. Καραμπατζιά στο kozan.gr για το θέμα των διοδίων: “Την ίδια στιγμή που κάποιοι παλεύουν να μη λειτουργήσουν τα διόδια την ίδια στιγμή κάνουν διορισμούς στα διόδια και μάλιστα εμπλέκονται και τα γραφεία των τοπικών βουλευτών – Η κυβέρνηση κοροϊδεύει κι εμπαίζει το λαό του Βοΐου, τους αιρετούς και τους φορείς. Οι βουλευτές της ΝΔ, στο Ν. Κοζάνης, στην κυριολεξία, κορόιδεψαν τους πολίτες και τους φορείς για να μη πω και το(ν) δήμαρχο Βοΐου” (Ηχητικό)

20 Δεκεμβρίου 2020
14:59

“Η “μάχη” στο να μη λειτουργήσουν τα διόδια στο σημείο που έχουν χωροθετηθεί …δεν έχει χαθεί! Το λέω ευθαρσώς όσο παράξενο κι αν ακούγεται”, επισήμανε, μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής 20/12, στο kozan.gr, ο επί κεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου κ. Μ. Καραμπατζιάς, συμπληρώνοντας πως: “Μπορούμε να αποτρέψουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, τη λειτουργία των διοδίων. Μόνο ένα επιχείρημα θα σας πω. Τα διόδια έξω από τα Ιωάννινα κατασκευάστηκαν πριν από 10 χρόνια και μόλις “τώρα” λειτούργησαν, γιατί διαφώνησαν οι πολίτες, επειδή αντέδρασε ο κόσμος. Μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο”.

“Δεν θα πάω, αύριο Δευτέρα 21/12, στην Αθήνα” , δηλώνει, ενώ σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της “μάχης” για να μη λειτουργήσουν τα διόδια, υπογραμμίζει: “Ας αφήσουν τις εξυπνάδες οι δήθεν “πραγματιστές” ότι είναι μια πραγματικότητα τα διόδια και πρέπει να τα αποδεχτούμε. Σας αποκαλύπτω ότι  σε μια επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Βοΐου στον Υπουργό, από μια ερευνά που έκαναν οι υπηρεσίες του δήμου, αναφέρεται πως από τη λειτουργία των διοδίων οι πολίτες του Βοΐου θα έχουν ζημία 450.000 ευρώ το χρόνο”.

Ο κ. Καραμπατζιάς  κάνει λόγο για εμπαιγμό τόσο της κυβέρνησης όσο και των βουλευτών της περιοχής αλλά και για το “παιχνίδι” που γίνεται σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στα διόδια: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει κι εμπαίζει το λαό του Βοΐου, τους αιρετούς και τους φορείς. Οι βουλευτές της ΝΔ, στο Ν. Κοζάνης, στην κυριολεξία, κορόιδεψαν τους πολίτες και τους φορείς για να μη πω και το(ν) δήμαρχο Βοΐου. Την ίδια στιγμή που κάποιοι παλεύουν να μη λειτουργήσουν τα διόδια την ίδια στιγμή κάνουν διορισμούς στα διόδια και μάλιστα εμπλέκονται και τα γραφεία των τοπικών βουλευτών”.

 


 

22 σχόλια

  • Κυριε γιατί δεν λέτε όλη την αλήθεια ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής της νέας δημοκρατίας δεν σας κορόιδεψε πλην ενός. Το όνομα του παρακαλω

  • Αρε Μιχάλη, μακάρι ολοι οι κάτοικοι του δημου να σε πίστευαν μια εστω φορά…
    Μακράν απο τους κορυφαίους αυτοδιοικητικούς..
    Δυστυχώς πολλοί βολεύονται με τις τωρινές συνθήκες που δεν γίνονται δημοτικά συμβούλια ανοιχτά για τον κόσμο

  • Δεν αντέχω να ακούω….. από βουλευτές,δημάρχους και επί κεφαλής δημοτικών παρατάξεων.Απο τη στιγμή που σχεδιάστηκε,αποφασίστηκε,υπογράφηκε,κατασκευάστηκε ο σταθμός θα λειτουργήσει αργά ή γρήγορα!

  • Ρε καραμπατζια να καταλάβω κάτι.
    Διόδια δε θέλετε, θέσεις εργασίας στα διόδια δε θέλετε,γενικα μια ζωή ρπρ δε θέλετε.
    Όμως απ τα διόδια θα ζήσουν και 19 οικογένειες.

  • 9 οικογένειες όχι 19 που έγραψα εκ παραδρομής
    Όμως θα δούλευαν και 19 αν ο ζευκλης και ο καραμπατζια δεν πουλούσαν λαϊκισμό.
    Παιδιά τα διόδια δεν κατάφερε να τα σταματήσει κάνεις στην Ελλάδα ποτέ.
    Απλά ζητούσαν ανταπιδωτικα οι δήμοι
    Εμείς τώρα θα πάμε να να ζητήσουν ανταπιδωτικα ενώ μας έλεγαν ότι δε θα επιτρέψουν την κατασκευή.

    Και μια αλήθεια από έγκυρη πηγή.
    Ο υπουργός μεταφορών δεν τους είπε ποτέ ότι θα προσπαθήσει να μη γίνουν
    Λενε ψέμματα.
    Και τον ίδιο τον υπουργό μεταφορών δεν τον είδαν ποτέ .
    Με βοηθούς μίλησαν και γ. Η.

  • Όταν τα αποφάσιζε ο ΣΥΖΡΙΖΑ και ο Καρυπίδης ότι θα γίνουν εκεί ,που ήσουν να μιλήσεις; Επί ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε και δημοπρατήθηκαν.

  • “Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος και ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον υπουργό μεταφορών και υποδομών Κώστα Καραμανλή για να τον ενημερώσουν για το θέμα των διοδίων στην περιοχή Μπάρας-Ξηρολίμνης-Καλαμιάς (Κάθετων και Πλευρικών) και των προβλημάτων που ανακύπτουν από την χωροθέτηση τους. Αφού του ευχήθηκαν για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ακολούθησε λεπτομερής συζήτηση και ενημέρωση επί του θέματος. Ο υπουργός αναγνώρισε το προβλημα που δημιουργείται για την περιοχή του νομού Κοζάνης και ειδικότερα για το Βόιο, και δεσμεύτηκε να δώσει εντολή να σταματήσουν οι εργασίες, ώστε να δοθεί χρόνος για να επανεξεταστεί το θέμα με μεγαλύτερη προσοχή.”

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ???

  • https://kozan.gr/archives/201113
    https://kozan.gr/archives/201103

    Κάποιος είχε κάνει σημαία των αγώνα ενάντια στα διόδια.

    Αλλά προβλέπω κλασσική περίπτωση βλάβης της ελληνικής κοινωνίας, κάποιος θα χαρακτηριστεί αγωνιστής και θα κερδίσει 2-3 ψηφαλάκια ενώ οι ρεαλίστες για άλλη μια φορά θα καούν στην πυρά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.