Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: “Κολλάμε στη τζαμαρία μας Black Christmas, ή ό,τι άλλο θέλουμε για να εκφράσουμε συμβολικά τη διαμαρτυρία μας για την ελλιπέστατη στήριξη των επιχειρήσεων!”

20 Δεκεμβρίου 2020
18:27
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, αύριο μετά από το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, ο Δήμος συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με θέμα την Λήψη απόφασης σχετικά με τον συντονισμό ενεργειών και τις διεκδικήσεις της περιοχής μετά την επιβολή σκληρότερου lockdown στην ΠΕ Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλουτας και προσκεκλημένοι να πάρουν θέση είναι ο Περιφερειάρχης και οι τοπικοί βουλευτές.
Προτείνουμε όλοι αύριο να είμαστε στα καταστήματα μας στις 12.30( την ώρα που θα υπάρχει τηλεδιάσκεψη ). Κολλάμε στη τζαμαρία μας Black Christmas, ή ότι άλλο θελουμε για να εκφράσουμε συμβολικά τη διαμαρτυρία μας για την ελλιπέστατη στήριξη των επιχειρήσεων! Απαιτούμε πραγματική αποζημίωση και το χαμένο μας σεβασμό!

25 σχόλια

    • Νομίζω οτι είναι μεγάλο λάθος το γενικό και σκληρό lockdown γιά την Π. Ε. Κοζάνης .

      Απαιτουνται ΤΟΠΙΚΑ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ μέτρα , Περιορισμοί και έλεγχοι ΜΟΝΟ στις ΠΗΓΕΣ της μόλυνσης.
      ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ και ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ μέτρα γιά ‘ολο τον Νομό.

      Βολεύει στην Κυβέρνηση το ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ , αλλά καταστρέφει απόλυτα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και την επιβίωση των οικογενειών.

      Το λογικό και έξυπνο είναι τα στοχευμένα μέτρα πχ αυστηρή καραντίνα σε ένα γηροκομείο ή μιά κλινική.

      ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ πχ στις λαϊκές, έξω από τις τράπεζες, κούριερ, Σούπερ μάρκετ .
      Εκεί να γίνονται αυστηρές και συνεχείς συστάσεις .

      ΚΑΚΩΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ .
      Κάκιστα είναι υποτονικές οι διαμαρτυρίες των θιγομένων
      ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΦΟΡΕΙΣ.

      Αν πχ 30 χωριά έχουν μηδέν κρούσματα γιατί να κλείσουν ;

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ
      ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

      ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ

    • Mara μου, αντί να κρίνεις την κίνησή τους αυτή, γιατί δεν κάνεις ένα εποικοδομητικό σχόλιο; Ένα σκέτο “Μπράβο!” θα ήταν καλύτερο απ’ αυτά που γράφεις!!

  • Στην λαϊκή κολλάει,στα μεγάλα σούπερ μάρκετ όχι.. στην εκκλησία κολλάει,στα αστικά δεν κολλάει.. η Δυτική Μακεδονία την άνοιξη ήμασταν υπόδειγμα όπως έλεγαν και τώρα λένε είμαστε ότι να ναι,2,5 μήνες σε εγκλεισμό.. απορώ αν θέλουν το καλό μας,όπως επίσης απορώ με αυτούς που πιστεύουν πως θέλουν το καλό μας.. εννοείται πως υπάρχει ιός κλπ, αλλά αυτά δεν είναι μέτρα

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 45% ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨”ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ”

    • Όταν δεν εισαι πλέον στην κυβέρνηση γράφεις και ανεφάρμοστα προγράμματα για ψηθορικους λόγους.. όπως ακριβώς έκανε η σημερινή κυβέρνηση όταν ήταν αντιπολίτευση.. όποτε απαράδεκτοι και οι δυο..

  • ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45% ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΥΓΓΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:::::

  • Ρε παιδιά όλα καλά , μαζί σας, αλλά τι κακογραμμένο κείμενο είναι αυτό; Υποτίθεται βγαζετε επίσημο δελτίου τύπου. Λίγο σοβαρότητα

  • 1ον) Γιατί να κολλήσουμε στην τζαμαρία black Christmas και όχι μαύρα Χριστούγεννα?

    2ον) Γιατί να παραβιάσουμε την απαγόρευση μετακίνησης και να πάμε στα καταστήματα κάνοντας άσκοπες μετακινήσεις?

  • Μάλλον για τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ η ανθρώπινη ζωή έχει λιγότερη αξία από το άνοιγμα του λιανεμπορίου και μας έχουν ζαλίσει όλες αυτές τις μέρες με το lock down της Κοζάνης .Λες και οι έμποροι δεν θα επιδοτηθούν από το κράτος με την πληρωμή του 20% του ενοικίου , επιστρεπταια προκαταβολή , δάνεια με μηδαμινό σχεδόν επιτόκιο αν διαθέτουν φυσικά πιστοληπτική ικανότητα .Δείτε επίσης τι μέτρα παίρνει η Αυστραλία και μετά μιλήστε για χούντες του Κούλη και τις υπόλοιπες ΣΥΡΙΖΕΙΚΕΣ μπούρδες .

    • Είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα 136 κρούσματα,εκ των οποίων τα περισσότερα από τα μισά κλειστά σε κλινική(Ρωμιοπουλος http://kozan.gr/archives/321522)δηλαδή το πολύ 9,7 κρούσματα την ημέρα στην Κοζάνη,ακόμη πιο λιανά 2 οικογένειες την ημέρα σε σύνολο 60.000 πληθυσμού και έκαναν τα σαΐνια lockdown απο τις 6 και κλειστά μαγαζιά,σε μια περιοχή που έχει 2+ μήνες συνεχόμενο lockdown με κλειστά μαγαζιά και σου φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;

    • Αν το πρόβλημά σου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να το κοιτάξεις… Από την κομματική σου πόρωση δεν πήρες μυρωδιά τι συμβαίνει γύρω σου… Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που κυβερνάει και δεν παίρνει μέτρα για την αποφυγή της διασποράς… Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε το σκληρό lockdown…

  • Και την άνοιξη δλδ την πρώτη φάση της πανδημιας πάλι πρώτοι είμασταν σε κρούσματα και θανάτους ..! Ξεχνάτε φαίνεται την καραντίνα Δμασκηνιας Δραγασιας Καστοριας κλπ . Με τα σαΐνια που μας διοικούν πως να μην έχουμε την πρωτιά της δυστυχίας ..!

  • Λυπάμαι για το προσωπικό και όχι τους ιδιοκτήτες. Πάντα όμως, όχι μόνο τώρα … Μισθοί πείνας. Το προσωπικό βρίσκεται σε μόνιμη πανδημία.

    • Το προσωπικό μια χαρά θα κάνει Χριστούγεννα. 600 το επίδομα συν το δώρο Χριστουγέννων για να κάθονται σπίτι τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.