Στη ΜΕΘ, του 424 Γ.Σ.Ν.Ε, εισήχθη, σήμερα Κυριακή, ο Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ – H ανακοίνωση της Μητρόπολης

20 Δεκεμβρίου 2020
20:38

Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στην ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως. Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβεστάτου λαού μας. Ιδιαιτέρως παρακαλείται ο Καστοριανός λαός, που τόσο πνευματικά συνδέθηκε μαζί του, να αντιπροσφέρει στον καλό του ποιμένα ικεσίες και δεήσεις για την ταχεία ανάρρωσή του.

Μετά θερμής παρακλήσεως
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

5 σχόλια

  • Ο ιεράρχης έχει προπάντων την ανάγκη των γιατρών και των νοσοκόμων που τον επιβλέπουν καθώς και φάρμακα, μηχανήματα και εξετάσεις της ιατρικής επιστήμης. Μακάρι να αναρρώσει πλήρως με τη βοήθεια των ανωτέρω.

    • Ο ιεραρχης είναι άνθρωπος όπως και εσύ και εγώ και όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας των άλλων δεν σου είπε κανένας ότι οι ιεράρχες είναι αθάνατοι. Καλό το φαρμάκι σου αλλά οι ευχές σου να είναι από την ψυχή σου όχι από την χολή σου.

  • Είναι ανακοίνωση αυτή; Αν είναι να γιατρευτεί με προσευχές γιατί μπηκε στη ΜΕΘ; Λίγος σεβασμός σε γιατρούς και νοσηλευτες δεν βλαπτει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.