kozan.gr: Στην Κοζάνη αύριο Τρίτη 22/12 ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας – Έκτακτη σύσκεψη (το μεσημέρι) στην Περιφέρεια

21 Δεκεμβρίου 2020
17:42

 

 

Στην Κοζάνη αύριο Τρίτη 22/12 ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας. Έκτακτη σύσκεψη (το μεσημέρι) στην Περιφέρεια.

17 σχόλια

  • Ξέρει που πέφτει η Κοζάνη; από συσκέψεις χορτάσαμε. ΛΎΣΕΙΣ ΘΈΛΟΥΜΕ
    ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Θα αρχίσει να πηδάει από τα μπαλκόνια

  • Αυτο πάλι το να κινητοποιούνται ολοι οι φορείς οταν το κακό εχει ξεφύγει δεν το καταλαβαίνω..
    Εχετε πάρει χαμπάρι οτι και στο πρωτο κύμα την άνοιξη και τώρα η Δυτική Μακεδονία ηταν στο επίκεντρο..Μήπως τελικα οι τοπικοί άρχοντες δεν κανανε κάτι σωστά..
    Αλλοίμονο αν ολα εξαρτώνται απο την ατομικη ευθύνη..
    Θελει και οι αρχες του τοπου να κάνουν σωστά την δουλειά τους..

  • Ο άνθρωπος δεν απαντούσε στον Δήμαρχο…είδαν ότι η περιοχή είναι στα κάγκελα και μας έρχεται…αλλά τώρα με τόσα λίγα κρούσματα γιατί έρχεται; μήπως πάλι κάτι κρύβουν;;;

    • Δεν απαντούσε στο Δήμαρχο… Ο Δήμαρχος γιατί δεν μας το είπε, όσο ο πρόεδρος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, παρά το είπε όταν δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα; Μήπως κι ο Δήμαρχος μας δουλεύει; Κι ο πρόεδρος τί έρχεται να κάνει στην Κοζάνη κατόπιν εορτής; Εδώ το πράγμα βρωμάει από παντού. Κανείς δεν είναι εντάξει… Ούτε κυβέρνηση, ούτε τοπικές αρχές, ούτε βουλευτές, που -σημειωτέον- λάμπουν διά της απουσίας τους, ούτε πολίτες που συμπεριφέρονται με απίστευτη επιπολαιότητα.

  • Αφού τα κάνει όλα υπέροχα ο τοπικός ΕΟΔΥ και εχει και επιστημονικό κύρος που του το αναγνωρίζουν όλοι τί στο καλό έρχονται απο τα κεντρικα; Αφου φταίει που φοράμε την μάσκα στο πηγουνι;

  • Αυτός είναι ο κολλητός του Κικίλια, υπεύθυνος για το διπλό μητρώο. Θα έχει αλλά δεδομένα μάλλον από αυτά που γνωρίζουμε….

  • Τι λέτε ρε χωριάτες επαρχιώτες δεν φτάνει που σας κάνουν την χάρη και ασχολούνται μαζι σας έχετε και παράπονα.Τα έχουν κάνει άντε να μην πω τι και συνεχίζετε το δούλεμα απλώς δεν έχουν καταλάβει ότι ποια είναι θέμα επιβίωσης.

  • Μη γκρινιαζετε…. Μάζεψαν τις ξαπλώστρες στη Μύκονο , δεν ήξερε πως να σκοτώσει την ώρα του και είπε να δει κατά που πέφτει η Κοζάνη….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.