Eυχαριστήριο προς τους Γ. Βαβλιάρα & Π. Γκατζαβέλη

22 Δεκεμβρίου 2020
12:53

Το Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης και ο Σύλλογος «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» τον οποίο ίδρυσε ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής και που είναι μια ομαδική δράση αγάπης και προσφοράς στα παιδιά με αυτοάνοσα των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις μεγάλες δαπάνες που απαιτούνται ,προκειμένου αυτά τα παιδιά να μεταβούν σε νοσοκομείο του εξωτερικού για την θεραπεία τους.

Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια

τον κ. ΒΑΒΛΙΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικής ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

και την κ. ΓΚΑΤΖΑΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Αντιπεριφερειάρχη Οικονόμικων & διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

για την προσφορά τους σε μάσκες που θα δωθούν σε οικογένειες και ευπαθή άτομα της περιοχής μας.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας.

Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ

3 σχόλια

  • Ούτε καν ! Αν ξέρατε έστω και λίγο αυτούς τους δυο ανθρώπους , κυρίως ανθρώπους, θα καταλαβαίνατε ότι κι πέρσι και πρόπερσι και πάντα (ανεξάρτητα από κάθε ιδιότητα ) κάνουν στη ζωή τους αντίστοιχες κινήσεις χωρίς να το ξέρει κανεις. Όποιος τους ξέρει προσωπικά θα καταλάβει Τί λέω
    Είναι πάνω απολα άνθρωποι αυτό
    Άνθρωποι και μάγκες από την τσέπη τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.