Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο Προφήτης Ηλίας»: «Τα Κόλιαντα μας ενώνουν» – Βράδυ Τετάρτης 23-12 κι ώρα 21:00

22 Δεκεμβρίου 2020
22:46
Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Τα Κόλιαντα μας ενώνουν» που διοργανώνει το βράδυ της Τετάρτης 23-12-2020 και ώρα 21:00, από τη σελίδα του συλλόγου (κλικ εδώ). Με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας λόγω του Covid-19, ο Σύλλογος μας αποφάσισε να οργανώσει και να ενώσει διαδικτυακά τους απανταχού Βλατσιώτες, σε μια ευχάριστη και νοσταλγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά.
Nα σεργιανίσουμε νοερά στα σοκάκια του χωριού τραγουδώντας «Κόλιαντα μπάμπου Κόλιαντα» , να νοιώσουν οι ξενιτεμένοι μας πως είμαστε κοντά τους και να ανταλλάξουμε ευχές. Τα διαδικτυακά «Κόλιαντα» πλαισιώνει «Η μπάντα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη».
Το Δ.Σ του Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο Προφήτης Ηλίας»

2 σχόλια

  • Πολύ ωραία. Αγωνιώ!
    Άντε και κάτι όμορφο στις μέρες που ζούμε.
    Ο Σύλλογος Βλατσιωτών πάντα μπροστά στα θέματα της παράδοσης. Εύγε!

  • Μια έξυπνη ιδέα αλλά αποτυχημένη στην πραγματοποιησή της. Χωρίς ποιότητα λόγου από τους εκφωνητές, με χιλιάδες λάθη έκφρασης, με κάκιστες συνδέσεις και με καλεσμένους που αυτοί που είχαν κάτι αξιολογο να πούνε ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.
    Αγαπητοί φίλοι τα ράσσα δεν κάνουν τον παπά. Μην αντιγράφετε άλλους και μην επιχηρείτε σε θέματα που δεν τα γνωρίζετε και δεν τα έχετε σπουδάσει.Διότι ο Σύλλογος δεν είστε μόνο εσερίς,είμαστε και όλοι εμείς που τρώμε και τον σίαλο και των χλευασμό των άλλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.